Închide meniul

Surpriză de proporţii. Alex Chipciu rămâne la CFR Cluj! Giovanni Becali: „A semnat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2021, 22:54

Surpriză de proporţii. Alex Chipciu rămâne la CFR Cluj! Giovanni Becali: „A semnat!

Alex Chipciu a marcat un gol FCSB - CFR Cluj 3-3

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Potrivit Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF, Chipciu îşi încheiase raporturile contractuale cu campioana României. Agentul jucătorului care are cel mai mare salariu din Liga 1 anunţă că au fost doar din motive de ordin juridic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu rămâne la CFR Cluj

Nu a reziliat. Dacă ar fi reziliat, aş fi ştiut şi eu. E o chestie foarte simplă, cu vechiul contract, nefiind pe listă, nu putea fi trecut. A terminat vechiul contract şi a semnat pe restul de contract pe care îl mai avea, cu restanţe şi ce mai are de primit, ca să poată fi trecut pe listă. Atât şi nimic mai mult.

E normal, când se întrerupe un contract şi se depune altul…ei cred că e un alt contract, dar practic e tot contractul lui, numai că e făcut pentru a fi trecut pe listă. Era eliminat de pe listă şi acum e din nou pe listă„, a dezvăluit Giovanni Becali pentru prosport.ro.

Anunţul făcut de celebrul impresar vine la numai câteva ore după ce LPF anunţase că Chipciu a devenit jucător liber de contract.

FC CFR 1907 CLUJ SA vs. CHIPCIU MIHAIȚĂ ALEXANDRU – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea formulată de reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 08.09.2021. Definitivă. Pronunțată azi, 08.09.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF„, se anunţă pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Reclamă

Chipciu a dorit să plece de la CFR Cluj, după ce fusese exclus din lot de Neluțu Varga, pentru că a militat pentru rămânerea lui Marius Șumudică și Marian Copilu. Victor Becali a spus, în urmă cu câteva zile, că jucătorul nu este dorit nici de Dan Petrescu. Edi Iordănescu a stat la pândă şi l-a cerut la FCSB.

850.000 de euro este cota de piață a lui Chipciu, conform Transfermarkt.com. În 2016, Anderlecht plătea 3 milioane de euro pentru a-l transfera pe internaţionalul român de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și