Închide meniul

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a picat cu Universitatea Craiova în Cupa României: „Nu mi se pare logic!” Replica lui Reghecampf: „Să vedem partea plină a paharului”

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 17:10

Reclamă
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a picat cu Universitatea Craiova în Cupa României: „Nu mi se pare logic! Replica lui Reghecampf: „Să vedem partea plină a paharului

Dan Petrescu, reacţie după ce CFR Cluj a picat cu Universitatea Craiova

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după ce campioana a picat cu Universitatea Craiova în Cupa României. Acest meci a fost posibil deoarece Campioana României nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi, din cauza rezultatelor slabe din cupă. Deţinătoarea trofeului Cupei României, CS Universitatea Craiova, este gazdă, deoarece a fost mai slab clasată decât CFR Cluj în ediţia 2020/2021 a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am citit criteriile, s-a spus că cine a fost anul trecut în optimi sunt capi de serie, asta e regula la cupă și nu putem să-i certăm. E clar că e ciudat când vezi că ești în a doua rundă, ai luat campionatul și nu ești cap de serie, chiar nu înțeleg. 

Asta a fost decizia lor, echipa care a câștigat cupa joacă cu campioana în primul meci. Nu mi se pare logic, normal, dar dacă asta e Cupa României, trebuie s-o respectăm. E clar că meciul ăsta nu cade bine pentru noi, dar vom vedea cum îl vom trata„, a spus Dan Petrescu.

Laurenţiu Reghecampf: „Trebuie să onorăm acest lucru”

Laurenţiu Reghecampf a avut şi el o primă reacţie, după ce echipa sa se va bate cu campioana României pentru un loc în optimile de finală ale Cupei României.

Am văzut, din toate adversarele a ieşit Universitatea-CFR. Asta este, ce pot să spun?! Prefer să văd partea plină a paharului pentru că echipa care câştigă va avea şanse mai mari să câştige trofeul. Craiova este deţinătoarea Cupei şi trebuie să onorăm acest statut„, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru digisport.ro.

Reclamă

Jocurile din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 22 septembrie cu începere de la ora 16:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Tabloul complet al şaisprezecimilor Cupei României

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și