Închide meniul

Gigi Becali s-a retras la mănăstire înainte de FCSB – Dinamo. Ce va face în timpul „Eternului derby”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2021, 11:58

Reclamă
Gigi Becali s-a retras la mănăstire înainte de FCSB – Dinamo. Ce va face în timpul „Eternului derby

Gigi Becali

Hepta

Patronul lui FCSB a decis să se ducă să se roage la Mănăstirea Frăsinei, anunţă fanatik.ro. Omul de afaceri obişnuieşte să îşi găsească liniştea la „Athosul românesc”. În trecut, a mai fost însoţit acolo şi de Mihai Stoica şi Ionuţ Luţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, la Mănăstirea Frăsinei cu două zile înainte de FCSB – Dinamo

Mănăstirea Frăsinei este în comuna Muereasca, la aproximativ 25 de kilometri de Râmnicu Vâlcea. Este asemănată cu mănăstirile de pe Muntele Athos: femeile nu au voie să fie prezente acolo, fiind un aşezământ monahal doar pentru bărbaţi.

Totuşi, Gigi Becali nu va rămâne acolo şi în ziua derby-ului de pe Arena Naţională. Potrivit sursei citate anterior, finanţatorul vicecampioanei se va întoarce la Bucureşti chiar înaintea confruntării. Becali este decis să vadă meciul de acasă şi să nu fie prezent în lojă.

Becali a mutat pe piaţa transferurilor şi i-a adus întăriri lui Edi Iordănescu. Constantin Budescu, Claudiu Keşeru şi Vali Gheorghe sunt marile lovituri reuşite de FCSB înaintea duelului cu rivala Dinamo. Roş-albaştrii au 9 puncte, cu 12 mai puţin decât liderul CFR Cluj.

CFR nu e deja campioană. Aveți răbdare. Adevăratul campionat o să se joace în play-off, iar punctele se vor înjumătăți. Consider că am făcut trei transferuri foarte bune. Cu Vali Gheorghe, Keșeru și Budescu o să fim și mai puternici„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări

Patronul lui FCSB şi-a manifestat încă de anul trecut intenţia de a se retrage la o mănăstire şi nu pare a fi deloc o glumă.

Milionarul este hotărât să ia această decizie în momentul în care toate fiicele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

Omul de afaceri încearcă să îşi convingă familia să îi accepte dorinţa de a se călugări. Gigi Becali îşi doreşte să îşi dedice viaţa rugăciunilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și