Închide meniul

Gigi Becali s-a retras la mănăstire înainte de FCSB – Dinamo. Ce va face în timpul „Eternului derby”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2021, 11:58

Gigi Becali s-a retras la mănăstire înainte de FCSB – Dinamo. Ce va face în timpul „Eternului derby

Gigi Becali

Hepta

Patronul lui FCSB a decis să se ducă să se roage la Mănăstirea Frăsinei, anunţă fanatik.ro. Omul de afaceri obişnuieşte să îşi găsească liniştea la „Athosul românesc”. În trecut, a mai fost însoţit acolo şi de Mihai Stoica şi Ionuţ Luţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, la Mănăstirea Frăsinei cu două zile înainte de FCSB – Dinamo

Mănăstirea Frăsinei este în comuna Muereasca, la aproximativ 25 de kilometri de Râmnicu Vâlcea. Este asemănată cu mănăstirile de pe Muntele Athos: femeile nu au voie să fie prezente acolo, fiind un aşezământ monahal doar pentru bărbaţi.

Totuşi, Gigi Becali nu va rămâne acolo şi în ziua derby-ului de pe Arena Naţională. Potrivit sursei citate anterior, finanţatorul vicecampioanei se va întoarce la Bucureşti chiar înaintea confruntării. Becali este decis să vadă meciul de acasă şi să nu fie prezent în lojă.

Becali a mutat pe piaţa transferurilor şi i-a adus întăriri lui Edi Iordănescu. Constantin Budescu, Claudiu Keşeru şi Vali Gheorghe sunt marile lovituri reuşite de FCSB înaintea duelului cu rivala Dinamo. Roş-albaştrii au 9 puncte, cu 12 mai puţin decât liderul CFR Cluj.

CFR nu e deja campioană. Aveți răbdare. Adevăratul campionat o să se joace în play-off, iar punctele se vor înjumătăți. Consider că am făcut trei transferuri foarte bune. Cu Vali Gheorghe, Keșeru și Budescu o să fim și mai puternici„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări

Patronul lui FCSB şi-a manifestat încă de anul trecut intenţia de a se retrage la o mănăstire şi nu pare a fi deloc o glumă.

Milionarul este hotărât să ia această decizie în momentul în care toate fiicele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

Omul de afaceri încearcă să îşi convingă familia să îi accepte dorinţa de a se călugări. Gigi Becali îşi doreşte să îşi dedice viaţa rugăciunilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” Vezi toate știrile
Citește și