Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, gest neaşteptat la câteva ore după ce s-a întâlnit cu Laurenţiu Reghecampf. Şi-a lăsat soțul cu ochii în soare: „Îi iubesc!”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 septembrie 2021, 16:20

Anamaria Prodan uimeşte pe toată lumea. La doar câteva ore după ce a anunţat că relaţia ei cu Laurenţiu Reghecampf e una perfectă, impresara a dezvăluit şi cât de fericită este. De această dată, nu a mai postat vreo imagine cu antrenorul de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste

Anamaria Prodan a făcut o declaraţie de dragoste pe reţelele de socializare. Impresara a fost în centrul Bucureştiului, acolo unde s-a întâlnit cu mai multe prietene. Printre acestea, şi creatoarea de modă, Sonia Trifan. Prodanca s-a pozat cu cele trei, iar la descrierea imaginilor mesajul a fost unul extrem de subiectiv. „Prieteni pe care îi iubesc”, a scris Prodanca. Pe faţa impresarei se poate citi fericirea.

Odată cu împăcarea cu Laurenţiu Reghecampf se pare că Anamaria Prodan radiază de fericire, iar viaţa sa este, din nou, una implinită.

Anamaria Prodan, relaţie cu năbădăi cu Reghe

Nimic nu anunţa ceea ce avea să se întâmple. Anamaria Prodan tocmai a postat o imagine în care este, în maşină, alături de soţul ei. „Cel mai serios dintre serioşi„, a fost mesajul care a însoţit fotografia.

„Cel mai bun soţ„, „cel mai bun tată” şi „familie” sunt alte descrieri folosite de vedetă. Astfel, se întrevăd speranţe că nu se va ajunge la Tribunal. Încă nu se ştie dacă Anamaria s-a dus la Craiova, sau a fost vizitată de Laurenţiu în Capitală. Totuşi, sunt primele semne că relaţia lor are un viitor.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele la începutul lunii iunie. Relaţia lor a primit o lovitură uriaşă după ce Reghe ar fi avut o escapadă în Delta Dunării. De altfel, acesta și confirmase că va divorța de cea cu care s-a căsătorit, în 2008, în Las Vegas.

  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și