Închide meniul

FCSB – Dinamo 6-0 | Gabi Torje ţine capul sus după cea mai drastică înfrângere a carierei: „Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren!” Promisiune pentru fanii dinamovişti: „Ne batem la play-off!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 23:17

Reclamă
FCSB – Dinamo 6-0 | Gabi Torje ţine capul sus după cea mai drastică înfrângere a carierei: „Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren! Promisiune pentru fanii dinamovişti: „Ne batem la play-off!

Se întoarce Gabi Torje la Dinamo?

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Torje ţine capul sus după cea mai drastică înfrângere a carierei

Gabi Torje a ţinut capul sus după umilinţa istorică. Proaspăt revenit la gruparea din Ştefan cel Mare, mijlocaşul sună adunarea şi promite fanilor că Dinamo se va bate pentru un loc la „masa bogaţilor” din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O înfrângere usturătoare. Ce mai e de zis după 6-0. E cea mai grea înfrângerea din cariera mea. Ne-am dezamăgit suporterii. Aş fi ridicol să spun mai multe. Nu este acesta nivelul lui Dinamo. Nu mai aveam nimic de pierdut. Fazele fixe ne-au fost fatale. Trebuie să ne asumăm. Îmi pare rău că am început cu această înfrângere. Este ultima oară când Dinamo arată aşa. Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren.

Nu am văzut faza la televizor. Un cartonaş roşu rupe echilibrul. Dinamo nu va retrograda şi se va bate pentru play-off. Suntem trişti. Este doar o înfrângere peste care trebuie să trecem. Va mai fi şi jocul retur. În teren nu poate juca antrenorul sau experienţa. M-am simţit bine atacant central. Am alergat pe poziţia pe care antrenorul a cerut-o”, a spus Gabriel Torje la Digi Sport.

FCSB – Dinamo 6-0 | UMILINŢĂ TOTALĂ suferită de „câinii” lui Bonetti. Cea mai drastică înfrângere din istorie în faţa marii rivale

FCSB – Dinamo 6-0. Jucătorii lui Dario Bonetti au suferit un eşec uluitor în Derby de România. „Câinii” au înregistrat o înfrângere istorică în etapa a 8-a a Ligii 1.

Claudiu Keşeru a deschis scorul superb, dintr-o lovitură liberă. Steliano Filip a fost eliminat de Istvan Kovacs în minutul 37, după care a urmat dezastrul pentru alb-roşii. Octavian Popescu a făcut 2-0 în minutul 43, iar Vinicius şi Cordea au mărit proporţiile scorului în prelungirile primei reprize.

Reclamă

FCSB nu a avut milă de marea rivală. După pauză au marcat şi Vali Gheorghe (54) şi Andrei Miron (67).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și