Închide meniul

FCSB – Dinamo 6-0 | Claudiu Keşeru, prima reacţie după ce a marcat pe Arena Naţională: „M-am simţit ca în primul mandat!”. Ce a spus despre titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2021, 0:20

FCSB – Dinamo 6-0 | Claudiu Keşeru, prima reacţie după ce a marcat pe Arena Naţională: „M-am simţit ca în primul mandat!. Ce a spus despre titlu

Claudiu Keşeru este dorit de UTA

Claudiu Keşeru ar putea juca la UTA în sezonul viitor | ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

Atacantul de 34 de ani a deschis scorul în Derby de România cu o execuţie superbă, din lovitură liberă. Nu i-a dat nicio şansă portarului advers şi a înscris cel de-al patrulea gol împotriva lui Dinamo din tot atâtea meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru, după FCSB – Dinamo 6-0: „Încerc să ţin ritmul cu cei tineri”

Am pus accentul asupra situaţiei care ne va redresa parcursul. A fost minunat. La penalty-ul lui Cordea, eu trebuia să execut. M-a rugat să îl las. Toată echipa trebuie să simtă că face parte dintr-un proiect. Nimeni nu îşi calcula eforturile haotice. A fost o echipă care şi-a dorit.

Cred că, prin ceea ce am realizat în carier,ă am câştigat acest respect din partea celorlalţi. În fotbal, trebuie să demonstrezi zi de zi. Încerc să ţin ritmul cu cei tineri pentru că nu am 20 de ani. Nu mă las.

A fost un început destul de echilibrat până la primul gol. E important că am reuşit să câştigăm meciul. Cei tineri vor dobândi acea încrederea de care au nevoie. Din primele minute am văzut că au apreciat suporterii că m-am întors.

E primul meci, nu m-aş grăbi la concluzii. M-am retras pentru a-mi tempera nebunia. Am fost ca un vulcan. Cei de lângă mine nu aveau nevoie de asta„, a declarat Claudiu Keşeru după FCSB – Dinamo 6-0.

Reclamă

Keşeru evită să se gândească deja la titlu. FCSB are cu nouă puncte mai puţin decât liderul CFR Cluj!

M-am simţit ca în primul mandat, la primele meciuri. M-am retras pentru a mă calma şi pentru a le da acel echilibru de care au nevoie. Am venit să îmi demonstrez propriei persoane că pot. Nu mi-am fixat obiective statistice. Titlul este o ambiţie care necesită etape. Cred că e puţin prematur să afirmăm cât timp diferenţa este atât de mare. Este potenţial enorm, dar sunt multe etape de parcurs„, a mai spus Keşeru.

În primul său mandat la FCSB, atacantul în vârstă de 34 de ani a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și