Închide meniul

Tatăl Simonei Halep rupe tăcerea! Dezvăluiri importante, cu o zi înainte ca fiica lui să ia numele lui Toni Iuruc. „Nu va fi o nuntă, propriu-zis”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 septembrie 2021, 14:06

Reclamă
Tatăl Simonei Halep rupe tăcerea! Dezvăluiri importante, cu o zi înainte ca fiica lui să ia numele lui Toni Iuruc. Nu va fi o nuntă, propriu-zis”

Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep

Instagram Simona Halep

Simona Halep a fost dată de gol de tatăl ei. Cu doar o zi înaintea cununiei cu Toni Iuruc, Stere Halep a dat din casă. A vorbit despre eveniment, dar şi despre naşii Simonei şi ai lui Toni Iuruc. Nu va fi o nuntă, spune Stere Halep, care a dat toate detaliile evenimentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, dată de gol

Stere Halep e emoţionat nevoie mare înaintea fericitului eveniment. Simona Halep se căsătoreşte cu Toni Iuruc, iar evenimentul este pus la punct în cele mai mici detalii. Tatăl Simonei, Stere, pare să se ocupe de ultimele amănunte organizatorice. ”Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, a dezvăluit Stere Halep, conform fanatik.ro.

Stere Halep a vorbit despre evenimentul care va avea loc pe 15 septembrie, atunci când Simna Halep și Toni Iuruc se vor cununa civil. ”Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a mai spus Stere Halep.

Stere Halep, dezvăluiri despre naşii Simonei Halep

Mai mult, Stere Halep spune că este foarte încântat de alegerea nașilor făcută de Simona Halep și de Toni Iuruc. ”I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident”, a mai spus Stere Halep.

Dar asta nu e tot. Stere Halep a continuat seria dezvăluirilor. ”Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”, a mai precizat Stere Halep.

Reclamă

După câțiva ani de relație și o logodnă discretă făcută la începutul acestei veri, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să facă primul pas spre întemeierea unei familii: cununia civilă. Cei doi se vor prezenta în fața ofițerului stării civile pentru a semna actele care îi vor transforma în doamna și domnul Iuruc, jucătoarea de tenis păstrându-și, totuși, și numele de fată.

Apoi, însoțiți de prieteni și de rude, Simona Halep și Toni Iuruc, deveniți soț și soție, vor merge la petrecerea care va avea loc la malul mării, într-unul dintre cele mai luxoase cluburi din Mamaia, deținut chiar de nașul cuplului, Dani Caramihai.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și