Închide meniul
Foto

Emma Răducanu s-a întors acasă. „Este minunat să-mi revăd părinţii”. Ce a declarat tatăl ei, care este român!

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 13:13 / Actualizat: 17 septembrie 2021, 0:00

Reclamă
Emma Răducanu s-a întors acasă. „Este minunat să-mi revăd părinţii”. Ce a declarat tatăl ei, care este român!

Emma Răducanu, alături de Ian Răducanu

Profimediaimages

Emma Răducanu a urcat 127 de poziţii în clasamentul general şi a ajuns pe locul 23 WTA. A obţinut un cec de 2.5 milioane de dolari pentru performanţa obţinută la Flushing Meadows. În cele din urmă, se poate bucura alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, imagini încântătoare alături de Ian Răducanu

Părinţii Emmei Răducanu nu au putut ajunge în Statele Unite din cauza restricţiilor cauzate de pandemie. Abia acum şi-au văzut fiica, după o lungă perioadă de timp.

Este un sentiment extraordinar să te întorci acasă. Sunt plecată de şapte săptămâni, aşa că este plăcut să revin. Este minunat să-i revăd pe părinţi. Nu m-am gândit la ce urmează, mă bucur doar de asta… mă relaxez şi mă recuperez„, a declarat Emma Răducanu, citată de thesun.co.uk.

Întrebată dacă va organiza o petrecere alături de prieteni şi de familie, Emma a anunţat că încă nu a planificat nimic. „Nu sunt sigură, chiar nu m-am gândit la asta”, a spus noua senzaţie din tenisul mondial. Tatăl ei radia de fericire şi şi-a găsit cu greu cuvintele.

Sunt atât de fericit! Sunt foarte mândru de ea„, a transmis românul Ian Răducanu.

Reclamă

Emma Răducanu s-a născut în Canada, din tată român şi mamă chinezoaică. S-a mutat în Marea Britanie la vârsta de doi ani, acolo unde a şi făcut primii paşi în tenis. A locuit o perioadă şi în România, iar multe dintre vacanţe şi le petrece la Bucureşti, acolo unde este bunica ei. Emma a recunoscut că părinţii ei au ştiut să o ţină mereu cu picioarele pe pământ.

Performanţă uriaşă reuşită de Emma Răducanu la US Open 2021

Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021, iar succesul sportivei cu origini româneşti este considerat de englezi cel mai mare din istorie. Jurnaliştii de la The Sun consideră că victoria de seara trecută este cea mai mare din istoria sportului englez.

Clasamentul alcătuit de englezi:

Reclamă 4 / 0/3
  • Emma Răducanu a câştigat US Open 2021 fără să piardă vreun set pe parcursul competiţiei
  • Geoff Hurst a reuşit un hat-trick în finala cu Germania de Vest de la Campionatul Mondial din 1966
  • Sir Steve Redgrave a câştigat a cincea medalie de aur olimpică în 2000
  • Prestaţia senzaţională a lui Ian Beffy din partida de cricket Anglia – Australia, 3-1 (1981)
  • Lewis Hamilton a câştigat al şaptelea titlu mondial în Formula 1
  • Ennis-Hill, Farah şi Rutherford au câştigat medalii de aur în aceeaşi zi la Jocurile Olimpice din 2012
  • Lovitura lui Wilkinson care a adus Angliei Campionatul Mondial de Rugby în 2003
  • Prestaţia lui Ben Stokes care a adus Campionatul Mondial de Cricket din 2019
  • Andy Murray a câştigat Wimbledon în 2013, primul său titlu de Grand Slam
  • Sir Chris Hoy a câştigat medalia de aur la ciclism la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008)
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A Vezi toate știrile
Citește și