Închide meniul

Dinamo a dat lovitura serii! Super-fotbalistul care vine să-i salveze pe „câini”. Cine l-a adus în Ştefan cel Mare

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 septembrie 2021, 21:28

Reclamă
Dinamo a dat lovitura serii! Super-fotbalistul care vine să-i salveze pe „câini. Cine l-a adus în Ştefan cel Mare

Iuliu Mureșan, replică dură pentru Dragoș Sterpu

Captură as.ro

Dinamo face orice pentru a scăpa de retrogradare. După un start groaznic de sezon, cu 6 înfrângeri în opt etape, dinamoviştii încearcă să aducă jucători pentru a se salva de la retrogradare. După umilinţa cu FCSB şi despărţirea de Dario Bonetti, „câinii” dau lovitura pe piaţa transferurilor. Iuliu Mureşan ar fi fost cel care l-a adus pe lusitan în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super-fotbalistul care vrea să-i salveze pe Dinamo

Dinamo s-a înţeles cu Andre Pinto, un fundaș central de 31 de ani, ex-căpitan al lui Sporting Braga. Acesta vine în Ştefan cel Mare din postura de jucător liber de contract. Fotbalistul ar fi fost adus pe filiera portugheză a lui Iuliu Mureșan, președintele executiv al echipei, anunţă fanatik.ro.

Andre Pinto a evoluat ultima dată la Farense, în liga secundă din Portugalia, pentru care are 12 meciuri și un gol marcat pe sezonul trecut. Andre Pinto a fost la academia lui FC Porto de la 9 ani, dar nu a jucat în vreun meci oficial pentru echipa mare, fiind împrumutat la echipe precum Santa Clara, Vitoria Setubal, Portimonense sau Olhanense.

În 2012 s-a transferat la Panathinaikos. A revenit în Portugalia în 2014, la Braga, unde a rămas 3 ani și jumătate și a fost căpitan. A fost dat afară de la prima echipă în aprilie 2017 și a semnat cu Sporting, unde a avut o clauză de 45 de milioane de euro. A fost rezerva lui Coates și Mathieu. În august 2019 a mers la Al Fath, în Arabia Saudită, dar a rezistat doar câteva luni, semnând apoi cu Farense.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY 23:42 VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League 23:33 Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!” 23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” Vezi toate știrile
Citește și