Închide meniul

Dinamo a dat lovitura serii! Super-fotbalistul care vine să-i salveze pe „câini”. Cine l-a adus în Ştefan cel Mare

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 septembrie 2021, 21:28

Dinamo a dat lovitura serii! Super-fotbalistul care vine să-i salveze pe „câini. Cine l-a adus în Ştefan cel Mare

Iuliu Mureșan, replică dură pentru Dragoș Sterpu

Captură as.ro

Dinamo face orice pentru a scăpa de retrogradare. După un start groaznic de sezon, cu 6 înfrângeri în opt etape, dinamoviştii încearcă să aducă jucători pentru a se salva de la retrogradare. După umilinţa cu FCSB şi despărţirea de Dario Bonetti, „câinii” dau lovitura pe piaţa transferurilor. Iuliu Mureşan ar fi fost cel care l-a adus pe lusitan în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super-fotbalistul care vrea să-i salveze pe Dinamo

Dinamo s-a înţeles cu Andre Pinto, un fundaș central de 31 de ani, ex-căpitan al lui Sporting Braga. Acesta vine în Ştefan cel Mare din postura de jucător liber de contract. Fotbalistul ar fi fost adus pe filiera portugheză a lui Iuliu Mureșan, președintele executiv al echipei, anunţă fanatik.ro.

Andre Pinto a evoluat ultima dată la Farense, în liga secundă din Portugalia, pentru care are 12 meciuri și un gol marcat pe sezonul trecut. Andre Pinto a fost la academia lui FC Porto de la 9 ani, dar nu a jucat în vreun meci oficial pentru echipa mare, fiind împrumutat la echipe precum Santa Clara, Vitoria Setubal, Portimonense sau Olhanense.

În 2012 s-a transferat la Panathinaikos. A revenit în Portugalia în 2014, la Braga, unde a rămas 3 ani și jumătate și a fost căpitan. A fost dat afară de la prima echipă în aprilie 2017 și a semnat cu Sporting, unde a avut o clauză de 45 de milioane de euro. A fost rezerva lui Coates și Mathieu. În august 2019 a mers la Al Fath, în Arabia Saudită, dar a rezistat doar câteva luni, semnând apoi cu Farense.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și