Închide meniul
NEWS ALERT

Probleme de sănătate pentru marele Pele! Brazilianul a ajuns, de urgenţă, la spital. În ce stare se află

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 septembrie 2021, 22:23

Reclamă
Probleme de sănătate pentru marele Pele! Brazilianul a ajuns, de urgenţă, la spital. În ce stare se află

Pele, mesaj de pe patul de spital

Profimediaimages

Vşeti extrem de proaste cu privire la starea de sănătatea a marelui Pele. Acestea au revenit la doar câteva zile după ce brazilianul a fost externat din spital şi se credea că a scăpat de tot. Vineri seară, Pele a ajuns din nou la terapie intensivă, la doar câteva zile după ce părăsise spitalul, anunță cei de la dailymail.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele, internat la Terapie Intensivă

Cei de la spitalul din Sao Paulo nu au oferit deocamdată noi detalii despre starea de sănătate a lui Pele, după ce a fost internat din nou. Pele, care va împlini în octombrie vârsta de 81 de ani, anunța că se simte bine și a părăsit secția de terapie intensivă a spitalului Albert Einstein din Sao Paulo.

Pele, externat în urmă cu doar câteva zile

În urmă cu câteva zile, clinica din Sao Paulo preciza că Pele se recuperează satisfăcător, este conștient, vorbește normal și menține semne vitale normale. „Prietenii mei, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeți vreun minut că nu am citit miile de mesaje de dragoste pe care le-am primit. Vă mulțumesc mult fiecăruia dintre voi, cei care v-ați dedicat un minut din ziua voastră să îmi transmiteți o energie pozitivă. Multă dragoste!

Am părăsit deja secția de terapie intensivă, iar acum sunt în camera mea. Sunt fericit în fiecare zi și am dispoziția necesară să joc 90 de minute și prelungiri. Vom fi împreună curând”, a scris Pele, pe Facebook, atașând și o fotografie cu el.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată Vezi toate știrile
Citește și