Închide meniul
NEWS ALERT

Probleme de sănătate pentru marele Pele! Brazilianul a ajuns, de urgenţă, la spital. În ce stare se află

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 septembrie 2021, 22:23

Probleme de sănătate pentru marele Pele! Brazilianul a ajuns, de urgenţă, la spital. În ce stare se află

Pele, mesaj de pe patul de spital

Profimediaimages

Vşeti extrem de proaste cu privire la starea de sănătatea a marelui Pele. Acestea au revenit la doar câteva zile după ce brazilianul a fost externat din spital şi se credea că a scăpat de tot. Vineri seară, Pele a ajuns din nou la terapie intensivă, la doar câteva zile după ce părăsise spitalul, anunță cei de la dailymail.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele, internat la Terapie Intensivă

Cei de la spitalul din Sao Paulo nu au oferit deocamdată noi detalii despre starea de sănătate a lui Pele, după ce a fost internat din nou. Pele, care va împlini în octombrie vârsta de 81 de ani, anunța că se simte bine și a părăsit secția de terapie intensivă a spitalului Albert Einstein din Sao Paulo.

Pele, externat în urmă cu doar câteva zile

În urmă cu câteva zile, clinica din Sao Paulo preciza că Pele se recuperează satisfăcător, este conștient, vorbește normal și menține semne vitale normale. „Prietenii mei, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeți vreun minut că nu am citit miile de mesaje de dragoste pe care le-am primit. Vă mulțumesc mult fiecăruia dintre voi, cei care v-ați dedicat un minut din ziua voastră să îmi transmiteți o energie pozitivă. Multă dragoste!

Am părăsit deja secția de terapie intensivă, iar acum sunt în camera mea. Sunt fericit în fiecare zi și am dispoziția necesară să joc 90 de minute și prelungiri. Vom fi împreună curând”, a scris Pele, pe Facebook, atașând și o fotografie cu el.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și