Închide meniul

Mircea Lucescu a avut un meci de infarct în Ucraina! Dinamo Kiev a obţinut victoria în minutul 90+7: „Au fost emoţii puternice!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 septembrie 2021, 23:26

Mircea Lucescu a avut un meci de infarct în Ucraina! Dinamo Kiev a obţinut victoria în minutul 90+7: „Au fost emoţii puternice!

Mircea Lucescu

Profimedia

Mircea Lucescu a avut un meci de infarct în Ucraina! Dinamo Kiev a obţinut victoria în minutul 90+7

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a învins-o la limită pe Oleksandriya, în etapa a opta a campionatului Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul a fost marcat de Tsygankov, în minutul 90+7, din penalty. În minutul 90+14, de la oaspeţi a fost eliminat fundaşul Igor Kiryukhantsev.

„Au fost emoţii puternice. Am crezut că se vor întoarce ocaziile din meciul cu Benfica. Penalty-ul a fost 100%. Îu felicit pentru victorie. Nu au renunţat, au crezut până în ultimul minut. Lăsaţi-mă să mă bucur de victorie şi de mâine mă voi gândi la meciul din Supercupă”, a declarat Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Dinamo Kiev este lider în clasament, cu 22 de puncte. Echipa lui Mircea Lucescu este neînvinsă: şapte victorii, o remiză. De partea cealaltă, Oleksandria este pe 8, cu 14 puncte.

Mircea Lucescu, avertisment pentru FC Barcelona şi Bayern: „Vrem mai mult!”

Ajuns la 76 de ani, Mircea Lucescu este mai motivat ca niciodată în Liga Campionilor. Marele antrenor român vrea să scrie istorie cu gruparea din Ucraina.

Clubul marelui antrenor român se află în grupa E, alături de Benfica, FC Bayern şi FC Barcelona. În primul meci, echipa sa a remizat cu portughezii, scor 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu este doar Yaremchuk în atac. Mai sunt Ramos, Nunez şi Sferovic. Nu ştiu care dintre ei vor juca. Aşteptăm ajutor din partea fanilor. Toţi jucătorii lor au experienţă internaţională. Sezonul trecut a fost primul în Liga Campionilor după mult timp. Acum vrem mai mult!”, a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă, citat de sport.ua.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și