Închide meniul
EXCLUSIV

Românul care a antrenat-o pe Emma Răducanu în România, dezvăluiri savuroase din interiorul familiei campioanei de la US Open 2021: „Tatăl său mi-a cerut asta!”

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2021, 17:09

Reclamă
Românul care a antrenat-o pe Emma Răducanu în România, dezvăluiri savuroase din interiorul familiei campioanei de la US Open 2021: „Tatăl său mi-a cerut asta!

Emma Răducanu, alături de Ian Răducanu

Profimediaimages

Alexandru Berbec este românul care a avut privilegiul că o antreneze pe Emma Răducanu la Centru Naţional de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o plăcere să mă trezesc cu familia Răducanu, tatăl şi fata, venind aici la federaţie şi căutând să facă un program de pregătire de 3 săptămâni. Veniseră în vacanţă la bunici. Ea fiind un no name la vârsta aceea, la 15 ani, comparativ cu un câştigător US Open, să văd un copil foarte talentat, foarte modest, care îşi vedea de treaba ei. Era tot timpul interesată să absoarbă informaţii, cum să joace mai bine, cum să îşi perfecţioneze jocul. A fost un exemplu şi pentru fetele care erau la noi, pentru că la 15 ani să te comporţi că un jucător profesionist„, a spus Alexandru Berbec în exclusivitate la Antena Sport.

Alexandru Berbec: „Tatăl ei mi-a spus să exersăm limba română!”

Alexandru Berbec a mai dezvăluit şi ce i-a cerut tatăl Emmei Răducanu.

Tatăl ei chiar mi-a spus să exersăm şi limba română, ei vorbind mai puţin în casă”, a dezvăluit Alexandru, care a spus şi care este marele său regret.

„De felicitat (n.r. – după ce a câştigat US Open 2021) nu am apucat, pentru că numărul tatălui ei nu l-am mai găsit în telefon. Asta e unul dintre ofurile mele. Al doilea of ar fi că nu am apucat atunci să fac o poză, deşi eu tatălui i-am spus: Copiul e atât de serios şi implicat şi devotat, că e imposibil să nu ajungă în top 100„, a mai spus Alexandru Berbec.

Reclamă

Performanţă uriaşă reuşită de Emma Răducanu la US Open 2021

Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021, iar succesul sportivei cu origini româneşti este considerat de englezi cel mai mare din istorie. Jurnaliştii de la The Sun consideră că victoria de seara trecută este cea mai mare din istoria sportului englez.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și