Închide meniul

CS Hunedoara – FCSB 3-5 | Constantin Budescu, avertisment dur după ce vicecampioana a evitat umilința. „Trebuie să ne punem un semn de întrebare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 septembrie 2021, 0:09

CS Hunedoara – FCSB 3-5 | Constantin Budescu, avertisment dur după ce vicecampioana a evitat umilința. „Trebuie să ne punem un semn de întrebare!

Constantin Budescu, după CS Hunedoara - FCSB 3-5

Profimedia

Constantin Budescu, care a bifat primele minute de la revenirea la FCSB în meciul cu FC U Craiova din campionat, a jucat 120 de minute împotriva celor de la CS Hunedoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Magicianul” a spus că o echipă de talia FCSB-ului nu ar fi trebuit niciodată să încaseze trei goluri de la o formație de Liga 3.

CS Hunedoara – FCSB 3-5 | Constantin Budescu: „Trebuie să ne punem un semn de întrebare!”

M-am pregătit puțin. Din păcate nu voiam să jucăm 120 de minute, dar măcar ne-am calificat. Asta e important. Am luat un gol și apoi ne-am precipitat. La 3-3 am început să jucăm din nou.

Pentru cele 50 de minute merităm felicitări. Trebuie să ne punem un semn de întrebare pentru cele trei goluri încasate. Este o calificare meritată totuși, zic eu. Urmează meciul cu Clinceni și sper să obținem victoria”, a spus Constantin Budescu, după CS Hunedoara – FCSB 3-5

CS Hunedoara – FCSB 3-5

Nimic nu anunţa ceea ce avea să se întâmple la Hunedoara, în primul meci din istoria oraşului jucat în nocturnă. Ianis Stoica (19, 50) şi Oaidă (30) au marcat şi părea o victorie facilă obţinută de vicecampioana României. A urmat o „remontada” fabuloasă.

Reclamă

Antonio Vlad a redus din diferenţă, în minutul 59, după care a marcat şi Hergheligiu (71). A fost nebunie totală în minutul 84, când Simon a înscris o „bijuterie” de gol. A trimis meciul în prelungiri, în uralele fanilor.

În prima repriză a prelungirilor, Musi (95) şi Vali Gheorghe (98) au înscris şi FCSB a reuşit să se impună cu 5-3. A obţinut, cu mari emoţii, calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și