Închide meniul

FABULOS! „Du-mă și pe mine la mall! Am ajuns în benzinărie :)!” Aventuri în Mediaș: „Am fugit cu trenul, noaptea, am zis că nu pot sta acolo!”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 11:58

Reclamă
FABULOS! „Du-mă și pe mine la mall! Am ajuns în benzinărie :)! Aventuri în Mediaș: „Am fugit cu trenul, noaptea, am zis că nu pot sta acolo!

Costin Gheorghe farsă de zile mari la Sportul

AS.ro

Ajuns în Mediaș, Costin Gheorghe a avut un șoc și a fugit imediat înapoi la București. Nu este singurul care a făcut așa. Ionuț Voicu a povestit și el la AS.ro LIVE cum a plecat de la Gaz Metan după doar câteva zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costin Gheorghe, aventuri în Mediaș

Revenind însă la Costin Gheorghe, acesta a dezvăluit cum i-a cerut unui taximetrist să-l ducă la un mall pentru a manca ceva, iar șoferul l-a dus într-o benzinărie, care are numele unui mall.

„Am scăpat de Sportul, am fost contactat de domnul Horoba să vin la Mediaș. Am vorbit acolo. M-am dus imediat după ce ei câștigaseră cu Mainz. M-am dus cu trenul, m-a preluat Vâtcă, la 1 noaptea. Am jucat un amical, toate bune, am semnat pe 5 ani, cu primă de instalare, tot. Mă duc cu băieții la masă, după în cameră. Pe seară, îl rog pe Vâtcă să – mi cheme un taxi, a venit într-un minut, am coborât: Du-mă și pe mine la Mall.

A pornit omul mașina, după un minut, trage într-o benzinărie. Eu mă gândeam că vrea să bage gaz și ziceam, ce smecheri sunt ăștia. Stau eu un minut, stă și el, nimic. Îi zic: Hai, mă duci și pe mine, că mi-e foame. La care el: Păi, noi nu avem Mall :). Dacă vrei să mănânci, te duc la magazin. Asta am și făcut, m-am dus la magazin, am luat ceva și m-am întors în cameră”, a dezvăluit Costin Gheorghe la AS.ro LIVE.

Costin Gheorghe a fugit de la Mediaș cu trenul, noaptea

Fostul jucător nu a rezistat și a fugit înapoi acasă. Bineînțeles că tatăl său „l-a făcut pachet” și l-a trimis iarăși la Gaz Metan :). Costin Gheorghe își amintește cu drag de aventurile trăite în cariera de fotbalist.

Reclamă

” Am zis că nu pot să stau acolo. La 1 noapte m-am urcat în tren, dimineața am ajuns la București. Știam că nu e bine ce fac. Semnase, tot. Tata, când m-a văzut, m-a luat direct… Pe la 11, sună după mine: A venit, băiatul, să-și ia niște haine. Le zice tata. M-a convins și m-a trimis înapoi. A fost de bun augur”, a povestit Costin Gheorghe la AS.ro LIVE.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și