Închide meniul

Lovitură dură pentru Simona Halep! S-a întâmplat după ce s-a despărţit de Darren Cahill. Anunţul australianului despre o rivală a Simonei

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 14:07

Reclamă
Lovitură dură pentru Simona Halep! S-a întâmplat după ce s-a despărţit de Darren Cahill. Anunţul australianului despre o rivală a Simonei

Profimediaimages

Lovitură teribilă pentru Simona Halep. S-a întâmplat imediat după nunta cu Toni Iuruc şi după decizia de a renunţa la colaborarea cu antrenorul australian, Darren Cahill. Mesajul tehnicianului a surprins pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru Simona Halep

Simona Halep s-a despărţit de Darren Cahill, iar australianul pare că a uitat imediat de colaborarea de ani de zile cu românca. Chaill tocmai a lăudat-o pe una dintre marile rivale ale româncei, Caroline Wozniacki.

Antrenorul propune ca daneza Caroline Wozniacki, jucătoarea care i-a provocat Simonei Halep una dintre cele mai dureroase înfrângeri ale carierei, 6-7(2), 6-3, 4-6 în finala Australian Open 2018, să fie inclusă în Hall of Fame-ul tenisului. Mai mult, Caroline Wozniacki nu a invitat-o pe Simona Halep la meciul ei de retragere, deşi Simona şi-ar fi dorit să participe la acest eveniment.

Caroline Wozniacki a fost lăudată de cine se aștepta mai puțin! Darren Cahill, fostul antrenor și mentor al Simonei, a făcut o declarație măgulitoare despre Caroline. „Ar primi votul meu să fie inclusă în Hall of Fame-ul tenisului! A petrecut peste 70 de săptămâni pe locul 1 mondial, a cucerit un turneu de Grand Slam și 30 de titluri în total.

Ar putea intra ușor în Hall of Fame, pentru că le întrece pe multe jucătoare introduse deja acolo. E foarte cool că o va întâlni pe Angie (n.r. – Angelique Kerber) în meciul de retragere”, a spus Darren pe Twitter.

Reclamă

Wozniacki, meci de retragere abia în 2022

Daneza a agățat racheta în cui anul trecut, dar va organiza meciul de retragere abia în 2022! Fostul lider mondial a dezvăluit că o va înfrunta pe Angelique Kerber în cadrul evenimentului. Simona Halep și-ar fi dorit să se afle ea în locul nemțoaicei, ținând cont că românca a rămas cu un sentiment de regret după ce Caroline s-a retras din activitate anul trecut. Simona și-ar fi dorit un ultim duel cu rivala sa, dar constănțeanca nu a fost invitată la meciul de retragere al Carolinei.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și