Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, avertisment clar: „Vreau concentrare maximă”. Antrenorul nu mai vrea paşi greşiţi în campionat

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 septembrie 2021, 15:13

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, avertisment clar: „Vreau concentrare maximă. Antrenorul nu mai vrea paşi greşiţi în campionat

FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laurenţiu Reghecampf se teme de meciul cu Dinamo, deşi câinii sunt penultimii în clasamentul Ligii I, după 9 meciuri disputate. Reghe spune că Universitatea Craiova – Dinamo e un derby şi şi-a montat jucătorii în acest sens. Pune presiune pe echipă. Nu acceptă alt rezultat în afara victoriei în meciul de luni seara. Oltenii vin după o victorie în Cupa României, contra celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, avertisment clar

Laurenţiu Reghecampf nu crede că Dinamo e ieşită din formă şi îşi avertizează propria echipă. Un derby nu poate fi niciodată câştigat din start. „Un derby, un joc important pentru noi. Ne interesează doar victoria. Trebuie să abordăm meciul doar la victorie. Venim după un meci pierdut la CFR. Situaţia noastră din clasament nu este una bună.

Nu vrem să mai facem paşi greşiţi. Am discutat cu toţi jucătorii, am dat la o parte calificarea din Cupă. Mâine seară cred că vor avea o evoluţie bună şi vor câştiga cele trei puncte. Mereu va fi derby, Dinamo e o echipă de tradiţie ca FCSB, CFR Cluj şi Rapid. Echipe de tradiţie, cu o istorie foarte bogată”, a spus antrenorul oltenilor într-o conferinţă de presă.

Dinamo, „sperietoare” pentru Reghecampf

Dinamo e o adevărată sperietoare pentru antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf. „Ce se întâmplă la ei nu ne interesează. Îşi vor rezolva problemele pe care le au în următoarea perioadă. Iau în serios partida cu Dinamo. Trebuie să fie pregătiţi. Nu trebuie să ne gândim că au probleme.

Au şi ei jucători care pot face diferenţa în acest moment. Vreau concetrare maximă, un meci în care să jucăm un fotbal frumos, să dominăm meciul. Mă intereseaza ca jucătorii să fie foarte serioşi şi foarte concetraţi”, a mai spus antrenorul oltenilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și