Închide meniul

UTA – CFR Cluj 0-1 | „Am avut noroc, am transpirat pentru victorie!” Jucătorii campioanei, fericiţi după victoria de la Arad: „Sunt 3 puncte mari pentru noi!”

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2021, 23:13

Reclamă
UTA – CFR Cluj 0-1 | „Am avut noroc, am transpirat pentru victorie! Jucătorii campioanei, fericiţi după victoria de la Arad: „Sunt 3 puncte mari pentru noi!

Cristian Bălgradean joacă la CFR Cluj

Cristian Bălgradean, într-un meci pentru CFR Cluj / SPORT PICTURES via Hepta

Mario Camora crede că cele trei puncte câştigate la Arad vor conta în economia luptei la titlu. Alexandru Chipciu a marcat singurul gol al partidei, cu o execuţie fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un meci greu, a fost toată lumea avertizată. Ştiam că au echipă foarte bună acasă. A fost o victorie obţinută cu sacrificiu. UTA a jucat bine, o echipă bună acasă, a fost o atmosferă foarte frumoasă. La final de meci, cele mai importante sunt punctele. Sunt trei puncte mari pentru noi, o victorie mare„, a spus Mario Camora, după UTA – CFR Cluj 0-1.

UTA – CFR Cluj 0-1 |  Cristi Bălgrădean: „Am avut noroc”

Cristi Bălgrădean recunoaşte că echipa sa a avut noroc în partida cu UTA.

Am transpirat serios pentru victorie, am avut şi noroc pe final. 1-0 e scorul perfect. Veneau şi sticlele pe finală, dar nu e problemă. Am jucat la UTA, am jucat în Liga 2, nu am de ce să am vreun conflict cu cineva din Arad. A revenit spiritul CFR-ului, aţi văzut cum am alergat şi asta e foarte bine. M-am simţit bine şi când am jucat pentru CFR, au fost şi momente când nu am jucat, dar au trecut„, a spus şi Cristian Bălgrădean.

UTA – CFR Cluj 0-1 | Victorie cu noroc petru campioană

Campioana României a câștigat cu scorul preferat al lui Dan Petrescu. Alex Chipciu a marcat unicul gol al meciului, din semi-foarfecă, în minutul 27. UTA a lovit bara în prelungirile meciului.

Reclamă

Chipciu a deschis scorul pentru CFR Cluj în minutul 27, printr-o execuție fabuloasă. Jucătorul de 32 de ani a reluat la colțul lung, din semi-foarfecă, iar mingea s-a oprit aproape de vinclu. UTA a forțat egalarea în partea secundă și a ratat câteva ocazii importante, prin Isac, Hora sau Ubbink. Cea mai mare șansă a arădenilor a venit în prelungirile meciului, când Mercioiu a reluat cu capul în bară, după care Antal a șutat mult peste chiar din fața porții.

După 1-0 la Arad, CFR Cluj s-a distanțat la 6 lungimi în fruntea Ligii 1, având 27 de puncte, după 10 etape. De cealaltă parte, UTA a căzut pe locul 7, cu 16 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat Vezi toate știrile
Citește și