Închide meniul

34 de meciuri la naționala Angliei: ”Cum îi spun fiului de 10 ani că nicio echipă nu te vrea?”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 27 septembrie 2021, 14:51

34 de meciuri la naționala Angliei: ”Cum îi spun fiului de 10 ani că nicio echipă nu te vrea?”

Vremurile când Wilshere evolua pentru Arsenal în cupele europene au apus...

Hepta

Pare greu de crezut, dar Jack Wilshere (va împlini 30 de ani pe 1 ianuarie), care a adunat 197 de meciuri pentru Arsenal Londra și alte 34 la naționala Angliei, nu are echipă. Băiatul se antrenează cu cei de la Como 1907, în Serie B, dar nu poate obosi mingea în cadru oficial, din cauza regulamentului jucătorilor non-europeni. Omul afirmă că e în formă maximă, dar că accidentările din trecut îl bântuie și acum: ”Cred că s-a pus o ștampilă pe mine, iar cluburile care se interesează primesc același răspuns: e jucător bun, dar se va accidenta, cu siguranță!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Jack e ferm: ”Să fie clar! Nu am mai fost accidentat de dinainte de pandemie, iar ultima problemă n-a fost gravă. Mă antrenez în fiecare zi. La Bournemouth eram gata să disput toate partidele, dar n-a fost să fie”, a mai adăugat el. Wilshere a evoluat un prim sezon la ”The Cherries”, cu 27 de meciuri. Apoi a ajuns la West Ham United și, din nou, la Bournemouth. ”Toți gândesc prost despre mine. Dă-mi o oportunitate! Las-mă să-ți demonstrez că sunt în formă!”

”E frustrant și lucrul ăsta de termină!”

”E frustrant și nu poși face nimic, lucrul acesta te termină. Te antrenezi, dar mai mult de asta nu prea poți face nimic! Cât poți să mai alergi? La final te întrebi dacă merită efortul”.

”Mă antrenez cu Como, dar nu e ușor pentru familia mea”, adaugă. Spune că italienii l-au lăsat să vină la pregătire pentru că nu-i prea știu istoriile cu accidentările. ”Am un fiu de 10 ani, topit după fotbal. Citește toate știrile. Înțelege fotbalul, dar e foarte greu să-i explic ce se petrece cu mine. Mereu mă întreabă dacă am semnat cu cineva, dacă mă vrea careva și eu îi răspund că…nu. E maximum ce pot face. Trebuie să fiu cinstit cu el!”

Interesant este faptul că Jack a discutat cu soția, rămasă la Londra, despre problema distanței: ”Am rugat-o să-mi spună când coarda este întinsă la maximum, pentru că atunci nu mă voi mai antrena în Italia, voi găsi altceva”. Mikel Arteta, tehnicianul celor de la Arsenal, a anunțat, zilele trecute, că-i va permite lui Wilshere să se antreneze cu ”tunarii”, dar nu se pune probleme revenirii sale la echipă. ”Nu vom ajunge atât de departe!”

Reclamă

Chiar dacă și fostul mare antrenor Arsene Wenger a spus că se simte ”foarte responsabil” de accidentările unor jucători precum Wilshere sau Ramsey, pe fotbalist nu-l prea încălzește acest lucru, cu atât mai mult cu cât nu are nicio ofertă concretă…

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și