Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi s-a dus direct la vestiare după PSG – Manchester City 2-0. Mesajul pentru Lionel Messi după primul gol în tricoul parizienilor

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2021, 13:47

Reclamă
Nasser Al-Khelaifi s-a dus direct la vestiare după PSG – Manchester City 2-0. Mesajul pentru Lionel Messi după primul gol în tricoul parizienilor

Nasser Al-Khelaifi s-a dus direct la vestiare după PSG - Manchester City 2-0

Captură Youtube

Patronul liderului din Hexagon a avut un mesaj special pentru Lionel Messi: „One goal now, finish”, i-a spus Al-Khelaifi, într-o limbă engleză aproximativă. Cel mai probabil, îndemnul a fost clar: a fost primul din multele goluri pe care le va înscrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a ajunge la Messi, acesta i-a îmbrăţişat, pe rând, pe Achraf Hakimi, Neymar, Georginio Wijnaldum şi Kylian Mbappe.

Lionel Messi, mesaj după primul gol marcat pentru PSG

Lionel Messi a oferit prima reacţie după ce „a spart gheaţa” la Paris! Superstarul argentinian a marcat primul gol în tricoul lui PSG în victoria cu Manchester City din UEFA Champions League, scor 2-0.

„Îmi doream foarte mult. Aveam câteva meciuri, iar acesta a fost al doilea de acasă. Mă obişnuiesc cu echipa şi cu băieţii. Neymar, Mbappe şi cu mine am început să ne cunoaştem şi să jucăm bine împreună. Sunt sigur că vom deveni mai buni şi vom creşte ca echipă. Trebuie să continuăm tot aşa, mai sunt multe meciuri rămase în acest sezon. Trebuie să uităm egalul din prima rundă şi să ne bucurăm de victoria împotriva unui adversar imens”, a declarat Messi, citat de Marca.

Reclamă

Lionel Messi, primul gol în tricoul lui PSG! Superstarul argentinian a declanşat nebunia pe Parc des Princes

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii lui PSG. Lionel Messi a marcat primul gol pentru noua echipă. Şi ce gol! Din pasa lui Kylian Mbappe, superstarul argentinian a punctat cu un şut superb în vinclu. Ederson n-a avut nicio şansă.

Doar patru jucători au marcat mai mult de cinci goluri împotriva lui Manchester City în era Pep Guardiola. Jamie Vardy, Heung-Min Son, Mohamed Salah şi Lionel Messi. De remarcat este faptul că argentinianul a înscris doar în confruntări din Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi Vezi toate știrile
Citește și