Închide meniul

Cel mai scump jucător din istoria lui Sheriff Tiraspol e român! Cu cât l-au vândut moldovenii cu 15 ani în urmă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2021, 15:18

Cel mai scump jucător din istoria lui Sheriff Tiraspol e român! Cu cât l-au vândut moldovenii cu 15 ani în urmă

Cel mai scump jucător din istoria lui Sheriff Tiraspol e român

Profimediaimages

Răzvan Cocis era cumpărat de la Universitatea Cluj, în 2004, cu 700.000 de euro. Un an mai târziu, mijlocaşul nostru pleca la Lokomotiv Moscova pentru o sumă record de 2.6 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După trei titluri, o Cupă şi două Supercupe ale Moldovei, Cociş a ajuns la Lokomotiv, unde a câştigat şi o Cupă a Rusiei. Pentru Sheriff, el a marcat 24 de goluri, în 56 de meciuri.

Mihai Stoichiţă, declaraţie şocantă despre Sheriff Tiraspol

Mihai Stoichiţă a surprins după Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2. Şeful Comisiei Tehnice a FRF, este de părere că gruparea din Republica Moldova ar prinde cu greu play-out-ul în Liga 1.

„Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului. Lasă că sunt în Liga Campionilor, care e şi asta o mare surpriză. Să baţi Şahtior şi Real… Se pare că ăsta e anul lor de graţie! Era greu să te gândeşti că pot bate Realul la Madrid. Investiţiile de acolo justifică totul. Unde-s bani e şi performanţă. Ei îmbină creşterea de jucători de la academie cu aducerea de jucători buni. Tot timpul au avut fotbalişti care au făcut carieră în campionatul Rusiei.

Cel care investeşte acolo are o avere fabuloasă. Îşi permite într-o ţară mică. Este o provincie a Moldovei. Nu poate fi comparat cu fotbalul românesc. Dacă Sheriff ar juca la noi, nu ar câştiga campionatul. Poate în play-out ar fi. Este o conjunctură că au ajuns acolo. Au avut şi şansă, dar e momentul lor, unul fericit. Nu ştiu dacă va ţine foarte mult!”, a declarat Mihai Stoichiţă, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Ce sumă fabuloasă va încasa Sheriff Tiraspol după succesul istoric cu Real Madrid

Sheriff Tiraspol a dat lovitura atât pe teren, cât şi în afara acestuia. Moldovenii primesc o avere după rezultatele înregistrate în acest sezon de UEFA Champions League.

Pentru calificarea în faza grupelor, UEFA oferă 15.250.000 de euro. La această sumă se adaugă şi 1.300.000 de euro, sumă acordată în urma succeselor obţinute în preliminarii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană Vezi toate știrile
Citește și