Închide meniul

O victorie de milioane! Ce sumă fabuloasă va încasa Sheriff Tiraspol după succesul istoric cu Real Madrid. Moldovenii primesc o avere pentru rezultatele din UEFA Champions League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 septembrie 2021, 11:18

O victorie de milioane! Ce sumă fabuloasă va încasa Sheriff Tiraspol după succesul istoric cu Real Madrid. Moldovenii primesc o avere pentru rezultatele din UEFA Champions League

Real Madrid - Sheriff Tiraspol 1-2

Profimedia

Sheriff Tiraspol, club înfiinţat în 1997, a produs şocul serii în Champions League. Moldovenii au învins-o pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, iar recompensa este pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O victorie de milioane! Ce sumă fabuloasă va încasa Sheriff Tiraspol după succesul istoric cu Real Madrid

Pentru calificarea în faza grupelor, UEFA oferă 15.250.000 de euro. La această sumă se adaugă şi 1.300.000 de euro, sumă acordată în urma succeselor obţinute în preliminarii.

În faza grupelor, o victorie este recompensată cu 2.700.000 de euro, iar o remiză cu 900.000 de euro. Astfel, după cele două succese, 2-0 cu Şahtior şi 2-1 cu Real Madrid, Sheriff Tiraspol a încasat 5.400.000 de euro.

Astfel, suma totală câştigată de gruparea din Republica Moldova în acest sezon de UEFA Champions League este de aproape 22.000.000 de euro.

Premiile din UEFA Champions League sunt următoarele:

Reclamă

Sheriff Tiraspol, surpriza sezonului în Liga Campionilor! Campioana Moldovei a rescris istoria în faţa lui Real Madrid

Sheriff Tiraspol a scos un rezultat fabulos pe terenul celor de la Real Madrid. Campioana Moldovei a rescris istoria pe Santiago Bernabeu. Formaţia din Tiraspol a dat lovitura pe finalul meciuluidin Spania şi a obţinut o victorie uriaşă.

Campioana Moldovei a făcut un meci uriaş. A condus după primele 45 de minute la Madrid. Fanii blanco au amuţit pur şi simplu în minutul 25 al partidei. Campioana Republicii Moldova deschisese scorul în Spania. Jasur Jakhshibaev, un atacant din Uzbekistan, adus sub formă de împrumut de la polonezii de la Legia Varșovia.

A fost un contraatac sezaţional. Fundaşul stânga, Cristiano, a centrat impecabil. Jakhshibaev a venit lansat, fără marcaj, și a reluat cu capul, din 7 metri, în plasa laterală. Benzema a egalat pentru madrileni în minutul 65, dar finalul a fost fatidic pentru echipa pregătită de Carlo Ancelotti.

Reclamă 4 / 0/3

Luxemburghezul Sebastien Thill a prins un şut senzaţional, fără nicio şansă pentru Courtois. După două etape, Sheriff Tiraspol e liderul grupei, cu şase puncte din şase posibile. Real Madrid e a doua, cu trei puncte, în timp ce Şahtior şi Inter Milano sunt pe locurile 3 şi 4, cu câte un punct fiecare.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și