Închide meniul

Chindia – FCSB 0-1 | Dramatism total la Ploieşti! Roş-albaştrii au obţinut victoria la ultima fază dintr-un penalty. Constantin Budescu, primul gol după revenire

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2021, 23:00

Reclamă
Chindia – FCSB 0-1 | Dramatism total la Ploieşti! Roş-albaştrii au obţinut victoria la ultima fază dintr-un penalty. Constantin Budescu, primul gol după revenire

Budescu a plecat de la FCSB

Hepta

FCSB a câştigat la ultima fază meciul cu Chindia Târgovişte. În prima repriză, ambele echipe au lovit bara, iar gazdele au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Milan Kocic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Edi Iordănescu a marcat golul de trei puncte prin Constantin Budescu, în minutul 90+7, dintr-un penalty acordat pentru un henţ în careu.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul secund în Liga 1, cu 21 de puncte, şi a ajuns la a patra victorie consecutivă. De partea cealaltă, Chindia rămâne pe locul 10, cu 13 puncte obţinute în 11 etape.

Chindia Târgovişte – FCSB 0-1

Min. 90+7: GOOOL FCSB! Constantin Budescu a transformat lovitura de la 11 metri.

Min. 90+5: Penalty pentru FCSB!

Reclamă

Min. 73: Ocazie uriaşă! FCSB a fost aproape de deschiderea scorului. Andrei Cordea i-a pasat lui Darius Olaru, care nu a reuşit să înscrie din câţiva metri.

Min. 69: Schimbare la FCSB! Claudiu Keşeru a fost înlocuit cu Valentin Gheorghe.

Min. 66: Chin pentru echipa lui Edi Iordănescu la Ploieşti! Roş-albaştrii nu au avut nicio ocazie în superioritate numerică în repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 51: Ocazie FCSB! Claudiu Keşeru trimite un şut puternic, însă nu prinde spaţiul porţii.

Min. 46: A început a doua repriză! Edi Iordănescu a făcuit prima schimbare! L-a introdus pe Constantin Budescu în locul lui Adrian Şut.

Min. 45+3: Ocazii uriaşe la poarta lui Căbuz! Claudiu Keşeru a tras în bară.

Min. 45+2: Adrian Şut a reluat cu capul, însă Căbuz a respins.

Min. 36: Ocazie uriaşă a lui Claudiu Keşeru. Căbuz are un reflex uluitor.

Min. 23: Ocazie incredibilă a lui Ianis Stoica. Atacantul roş-albaştrilor a ratat de două ori în aceeaşi fază. Căbuz l-a blocat de două ori pe noul puşti minune de la FCSB.

INFO: Imediat după eliminare, galeria celor de la FCSB au aprins torţe.

Reclamă

Min. 8: Ocazie uriaşă pentru Chindia! Popa a trimis în bară. Imediat, Kocic şi-a pierdut minţile şi a primit cartonaşul roşu.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start

Chindia: Căbuz – T. Căpușă, Celea, P. Iacob, C. Dinu – Dulca, Kocic – D. Popa, C. Șerban, D. Popadiuc – D. Florea

Rezerve: Moldovan – Corbu, Matiș, Jipa, Ad. Ioniță, Cherchez, Suciu, Martac, Atanase

Antrenor: Emil Săndoi

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Cordea, Keșeru, I. Stoica

Rezerve: Straton – Haruț, Budescu, Dumiter, I. Cristea, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Musi

Antrenor: Edi Iordănescu

FCSB este pe locul 4 în Liga 1, cu 18 puncte obţinute după 10 etape. În ultimele trei meciuri, roş-albaştrii au înregistrat trei victorii şi au marcat 10 goluri. Claudiu Keşeru a marcat în fiecare partidă după revenirea la FCSB şi este golgheterul echipei lui Edi Iordănescu.

De partea cealaltă, Chindia ocupă locul 10 şi acumulat 13 puncte în primele 10 etape. Echipa lui Emil Săndoi a înregistrat o remiză şi două victorii în ultimele trei meciuri.

Echipele probabile Chindia Târgovişte – FCSB

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și