Închide meniul

Chindia – FCSB 0-1 | Dramatism total la Ploieşti! Roş-albaştrii au obţinut victoria la ultima fază dintr-un penalty. Constantin Budescu, primul gol după revenire

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2021, 23:00

Chindia – FCSB 0-1 | Dramatism total la Ploieşti! Roş-albaştrii au obţinut victoria la ultima fază dintr-un penalty. Constantin Budescu, primul gol după revenire

Budescu a plecat de la FCSB

Hepta

FCSB a câştigat la ultima fază meciul cu Chindia Târgovişte. În prima repriză, ambele echipe au lovit bara, iar gazdele au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Milan Kocic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Edi Iordănescu a marcat golul de trei puncte prin Constantin Budescu, în minutul 90+7, dintr-un penalty acordat pentru un henţ în careu.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul secund în Liga 1, cu 21 de puncte, şi a ajuns la a patra victorie consecutivă. De partea cealaltă, Chindia rămâne pe locul 10, cu 13 puncte obţinute în 11 etape.

Chindia Târgovişte – FCSB 0-1

Min. 90+7: GOOOL FCSB! Constantin Budescu a transformat lovitura de la 11 metri.

Min. 90+5: Penalty pentru FCSB!

Reclamă

Min. 73: Ocazie uriaşă! FCSB a fost aproape de deschiderea scorului. Andrei Cordea i-a pasat lui Darius Olaru, care nu a reuşit să înscrie din câţiva metri.

Min. 69: Schimbare la FCSB! Claudiu Keşeru a fost înlocuit cu Valentin Gheorghe.

Min. 66: Chin pentru echipa lui Edi Iordănescu la Ploieşti! Roş-albaştrii nu au avut nicio ocazie în superioritate numerică în repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 51: Ocazie FCSB! Claudiu Keşeru trimite un şut puternic, însă nu prinde spaţiul porţii.

Min. 46: A început a doua repriză! Edi Iordănescu a făcuit prima schimbare! L-a introdus pe Constantin Budescu în locul lui Adrian Şut.

Min. 45+3: Ocazii uriaşe la poarta lui Căbuz! Claudiu Keşeru a tras în bară.

Min. 45+2: Adrian Şut a reluat cu capul, însă Căbuz a respins.

Min. 36: Ocazie uriaşă a lui Claudiu Keşeru. Căbuz are un reflex uluitor.

Min. 23: Ocazie incredibilă a lui Ianis Stoica. Atacantul roş-albaştrilor a ratat de două ori în aceeaşi fază. Căbuz l-a blocat de două ori pe noul puşti minune de la FCSB.

INFO: Imediat după eliminare, galeria celor de la FCSB au aprins torţe.

Reclamă

Min. 8: Ocazie uriaşă pentru Chindia! Popa a trimis în bară. Imediat, Kocic şi-a pierdut minţile şi a primit cartonaşul roşu.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start

Chindia: Căbuz – T. Căpușă, Celea, P. Iacob, C. Dinu – Dulca, Kocic – D. Popa, C. Șerban, D. Popadiuc – D. Florea

Rezerve: Moldovan – Corbu, Matiș, Jipa, Ad. Ioniță, Cherchez, Suciu, Martac, Atanase

Antrenor: Emil Săndoi

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Cordea, Keșeru, I. Stoica

Rezerve: Straton – Haruț, Budescu, Dumiter, I. Cristea, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Musi

Antrenor: Edi Iordănescu

FCSB este pe locul 4 în Liga 1, cu 18 puncte obţinute după 10 etape. În ultimele trei meciuri, roş-albaştrii au înregistrat trei victorii şi au marcat 10 goluri. Claudiu Keşeru a marcat în fiecare partidă după revenirea la FCSB şi este golgheterul echipei lui Edi Iordănescu.

De partea cealaltă, Chindia ocupă locul 10 şi acumulat 13 puncte în primele 10 etape. Echipa lui Emil Săndoi a înregistrat o remiză şi două victorii în ultimele trei meciuri.

Echipele probabile Chindia Târgovişte – FCSB

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și