Închide meniul

Mihai Stoica anunţă replici dure pentru contestatarii FCSB: „Despre reacţiile unora orbiţi de ură, senili sau doar foarte proşti, facem un live!”

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2021, 12:53

Reclamă
Mihai Stoica anunţă replici dure pentru contestatarii FCSB: „Despre reacţiile unora orbiţi de ură, senili sau doar foarte proşti, facem un live!

Mihai Stoica este managerul general al lui FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB a jucat cu un om plus încă din minutul 8, dar golul victoriei a venit în prelungirile partidei cu Chindia. Vasile Miriuţă a criticat bucuria roş-albaştrilor, dar şi modul în care echipa antrenată de Edi Iordănescu a jucat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu a rămas dator şi i-a răspuns lui Miriuţă într-un comentariu de la postarea în care anunţă că le va da o replică celor care o contestă pe FCSB. „Pe ăla l-a eliminat în baraj Unirea Dej„, a fost comentariul lui Mihai Stoica, aluzie la faptul că Minaur Baia Mare, cu Miriuţă antrenor, a pierdut barajul de promovare în Liga 2 cu Unirea Dej.

Managerul de la FCSB a spus că va organiza un live săptămâna viitoare în care va vorbi despre meci, dar şi despre comentariile acide la adresa echipei sale.

Mihai Stoica anunţă replici dure pentru contestatarii FCSB

Despre ce s-a întâmplat aseară și despre reacțiile unora – orbiți de ură, senili sau doar foarte proști – facem un live next week. Unii cu vreo 28 suporteri online, noi cu vreo 2800″, a scris Mihai Stoica. Oficialul FCSB a ţinut să scoată în evidenţă că echipa sa a ajuns la 4 victorii consecutive. „P.S. A 4-a and counting…„, şi-a încheiat Mihai Stoica mesajul.

Vasile Miriuţă i-a făcut praf pe cei de la FCSB

Vasile Miriuţă i-a făcut praf pe cei de la FCSB, după victoria chinuită cu Chindia.

Reclamă
Reclamă 4

Se bucurau de parcă au câștigat Champions League. Te bucuri că bați așa Chindia? E o victorie mincinoasă. Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte. FCSB juca mai bine înainte să vină Edi Iordănescu, echipa arăta mai bine. Asta e părerea mea.

De mult timp am spus, nu e prima dată, și înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab”, a spus Vasile Miriuță, potrivit looksport.ro.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și