Închide meniul

Edi Iordănescu, făcut praf după Chindia – FCSB 0-1. „O victorie mincinoasă! Jucau mai bine înainte să vină el”

Alexandru Ivan Publicat: 2 octombrie 2021, 8:29

Reclamă
Edi Iordănescu, făcut praf după Chindia – FCSB 0-1. „O victorie mincinoasă! Jucau mai bine înainte să vină el

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Victoria chinuită a roș-albaștrilor în fața Chindiei l-a înfuriat pe Vasile Miriuță. FCSB a reușit să-i dea gol echipei lui Săndoi abia în prelungiri, deși gazdele au jucat din minutul 8 în inferioritate numerică, Kocic fiind eliminat pentru un fault la Vali Crețu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, făcut praf după Chindia – FCSB 0-1

Se bucurau de parcă au câștigat Champions League. Te bucuri că bați așa Chindia? E o victorie mincinoasă.

Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte. FCSB juca mai bine înainte să vină Edi Iordănescu, echipa arăta mai bine. Asta e părerea mea.

De mult timp am spus, nu e prima dată, și înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab”, a spus Vasile Miriuță, potrivit looksport.ro.

În ciuda criticilor aduse la adresa lui Edi Iordănescu, FCSB a legat cinci victorii la rând în toate competițiile.

Reclamă
Reclamă 4

Vicecampioana României este pe locul al doilea în Liga 1, cu 21 de puncte, la șase lungimi în spatele liderului CFR Cluj, care are și un meci în minus.

Chindia – FCSB 0-1 | Edi Iordănescu, mulţumit de cele 3 puncte

Edi Iordănescu a dezvăluit că este mulţumit de cele 3 puncte, însă a fost nemulţumit de faptul că jocul a fost extrem de fragmentat.

Erau punctele pe care ni le doream. Sunt multe lucruri pozitive, dar și unele mai puțin pozitive. Dacă înaintea jocului am felicitat din tot sufletul ce s-a întâmplat la Chindia, toată munca lui Emil Săndoi din ultimii ani, în seara asta nu a fost deloc plăcut fotbalului. Cred că a fost record mondial, de câte ori a intrat doctorul pe teren. Înțeleg că și-au apărat cauza, dar e prea mult.

Reclamă

Până la urmă a venit minutul de final și am luat punctele. Până la urmă am avut ocazii și în prima repriză. Adrian Șut, Olaru a avut două șanse în partea secundă. S-a demonstrat că a fost foarte greu să îi deschidem. A intervenit precipitarea după eliminarea lor. Cred că puteam marca mai repede. În final rămân punctele.

Am fost dezamăgit ca fotbal, de felul în care s-au desfășurat lucrurile. A fost anti-fotbal total! Nu s-au jucat 20 de minute„, a mai spus Edi Iordănescu după Chindia – FCSB 0-1.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:08

Românul care a adus singura victorie în faţa Olandei, încrezător înaintea duelului de foc din optimi: „E clar că au şi minusuri”

8:38

Ce cotă are România la câştigarea EURO 2024! Ce naţionale sunt sub „tricolori” înaintea optimilor de finală

8:24

Victor Piţurcă, înainte de România – Olanda de la EURO 2024: „A fost coşmarul meu!” Sfat pentru Edi Iordănescu

23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și