Închide meniul

Mihai Stoica anunţă replici dure pentru contestatarii FCSB: „Despre reacţiile unora orbiţi de ură, senili sau doar foarte proşti, facem un live!”

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2021, 12:53

Reclamă
Mihai Stoica anunţă replici dure pentru contestatarii FCSB: „Despre reacţiile unora orbiţi de ură, senili sau doar foarte proşti, facem un live!

Mihai Stoica este managerul general al lui FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB a jucat cu un om plus încă din minutul 8, dar golul victoriei a venit în prelungirile partidei cu Chindia. Vasile Miriuţă a criticat bucuria roş-albaştrilor, dar şi modul în care echipa antrenată de Edi Iordănescu a jucat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu a rămas dator şi i-a răspuns lui Miriuţă într-un comentariu de la postarea în care anunţă că le va da o replică celor care o contestă pe FCSB. „Pe ăla l-a eliminat în baraj Unirea Dej„, a fost comentariul lui Mihai Stoica, aluzie la faptul că Minaur Baia Mare, cu Miriuţă antrenor, a pierdut barajul de promovare în Liga 2 cu Unirea Dej.

Managerul de la FCSB a spus că va organiza un live săptămâna viitoare în care va vorbi despre meci, dar şi despre comentariile acide la adresa echipei sale.

Mihai Stoica anunţă replici dure pentru contestatarii FCSB

Despre ce s-a întâmplat aseară și despre reacțiile unora – orbiți de ură, senili sau doar foarte proști – facem un live next week. Unii cu vreo 28 suporteri online, noi cu vreo 2800″, a scris Mihai Stoica. Oficialul FCSB a ţinut să scoată în evidenţă că echipa sa a ajuns la 4 victorii consecutive. „P.S. A 4-a and counting…„, şi-a încheiat Mihai Stoica mesajul.

Vasile Miriuţă i-a făcut praf pe cei de la FCSB

Vasile Miriuţă i-a făcut praf pe cei de la FCSB, după victoria chinuită cu Chindia.

Reclamă
Reclamă 4

Se bucurau de parcă au câștigat Champions League. Te bucuri că bați așa Chindia? E o victorie mincinoasă. Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte. FCSB juca mai bine înainte să vină Edi Iordănescu, echipa arăta mai bine. Asta e părerea mea.

De mult timp am spus, nu e prima dată, și înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab”, a spus Vasile Miriuță, potrivit looksport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și