Închide meniul

Dinamo – UTA 2-2 | David Miculescu a avut nevoie de o repriză pentru a fi „călăul” dinamoviştilor. „Cu ei marchez foarte mult!”. Reacţia atacantului dorit de Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2021, 18:51

Reclamă
Dinamo – UTA 2-2 | David Miculescu a avut nevoie de o repriză pentru a fi „călăul dinamoviştilor. „Cu ei marchez foarte mult!. Reacţia atacantului dorit de Gigi Becali

David Miculescu nu l-a ascultat pe Gigi Becali

David Miculescu va fi titular în FC Voluntari - UTA / Hepta

Intrat după pauză, Miculescu a reuşit o „dublă” de senzaţie. Reuşise să marcheze şi sezonul trecut, în victoria la limită obţinută pe terenul lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu, prima reacţie după Dinamo – UTA 2-2

A fost un joc foarte dramatic, pe contre, dar de asta este frumos fotbalul. Mă bucur că am reuşit să egalăm. Noi am mai crezut, la Gaz Metan tot în minutul 90 am marcat. Mă bucur că am înscris.

Văd că împotriva celor de la Dinamo chiar marchez foarte mult, la fiecare partidă cu ei am reuşit să înscriu„, a declarat Miculescu după Dinamo – UTA 2-2.

„Călăul” lui Dinamo a fost ofertat de FCSB, dar a rămas la UTA. Gigi Becali nu îşi pierde speranţa şi îşi doreşte să-l ia gratis pe David Miculescu. În vară, negocierile dintre cele două cluburi s-au sistat din cauza pretenţiilor financiare ale arădenilor. Atunci, patronul FCSB a spus că aşteaptă finalul stagiunii viitoare, când fotbalistului îi expiră contractul.

Mâine ne vom reuni la Buftea, de azi mă gândesc doar la naţională. Eu sunt concentrat să-mi fac treaba aici la club, vedem ce va fi pe viitor (n.r. despre un posibil transfer)„, a mai spus jucătorul UTA-ei.

Reclamă

Dinamo – UTA Arad 2-2

Mircea Rednic a avut un meci nebun la revenirea în Ştefan cel Mare! Dinamo a condus-o pe UTA cu 2-0, după golurile lui Gabi Torje şi Deian Sorescu, însă meciul s-a terminat la egalitate.

„Bătrâna Doamnă” a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Idriz Batha de la finalul primei reprize, însă a reuşit să plece cu un punct din Capitală. David Miculescu a reuşit o „dublă” de senzaţie, în minutele 63 şi 90+6.

În urma acestui rezultat, Dinamo a obţinut primul punct după şapte înfrângeri consecutive şi ocupă locul 15 în campionat. De partea cealaltă, UTA Arad a urcat pe locul 7, peste Universitatea Craiova, cu 17 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și