Închide meniul
Video

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Adi Mutu, obligat să câştige „Bătălia Olteniei”. „Briliantul” se teme că ar putea fi demis! „Postul meu este pus în pericol. Presiunea este foarte mare!”

Publicat: 2 octombrie 2021, 23:59

Reclamă

Adi Mutu se teme că ar putea fi demis

AS.ro

FC U Craiova 1948 a obţinut numai două victorii după promovarea pe prima scenă a fotbalului din România. În ultimele şase etape din Liga 1, jucătorii lui Mutu nu au bătut pe nimeni şi au ajuns pe locul 13 în clasament. Meciul cu marea rivală din oraş are astfel o miză uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mutu se teme că ar putea fi demis după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

(Reporter: Eşti fără victorie de şase meciuri, cât de mare e presiunea asupra ta?) Presiunea e foarte mare asupra antrenorului în general şi mai ales pentru unul care nu a câştigat de şase meciuri. La o echipă care îşi doreşte foarte mult, la un club care are ambiţii foarte mari, presiunea este foarte mare, bineînţeles.

(Reporter: Simţi că îţi este postul în pericol dacă nu câştigi?) Postul unui antrenor este tot timpul în pericol atunci când este o lipsă a rezultatelor. Aşa cum ştiam de la început şi cum am declarat, avem anumite obiective pe termen scurt, mediu şi lung pe care trebuie să le îndeplinim. Este o echipă nou-promovată şi aşa mai departe dar, lăsând toate astea la o parte, atunci când este o lipsă de rezultate, postul unui antrenor este în pericol„, a declarat Adi Mutu în exclusivitate pentru AS.ro.

FC U Craiova 1948 va putea fi susţinută de fani la derby-ul oraşului. Autorităţile sanitare au decis că meciul se va putea disputa, în cele din urmă, cu spectatori vaccinaţi sau trecuţi prin boală, în limita a 50 la sută din capacitatea arenei. Cele 15.000 de bilete au fost puse în vânzare.

Reclamă

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova este cel mai aşteptat meci din etapa a 11-a a Ligii 1. Disputa va putea fi urmărită de la ora 21:00 în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Trupa lui Laurenţiu Reghecampf trece printr-un moment mult mai bun. Echipa patronată de Mihai Rotaru a eliminat-o pe CFR Cluj din Cupa României şi a dat recital cu Dinamo în Liga 1, scor 5-0. Cu un succes, Universitatea Craiova urcă pe podium!

Laurenţiu Reghecampf, răspuns dur pentru ultraşii care susţin echipa lui Mititelu

Fanii din Peluza Sud 1997 au trimis un comunicat extrem de virulent şi au anunţat că nu vor veni la meci. Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universităţii Craiova, susţine că toate aceste ameninţări ascund faptul că susţinătorii echipei lui Adrian Mititelu se tem că vor mai mai puţini pe stadion.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă noi suntem în stare să organizăm un meci cu stadionul plin, nu suntem în stare să organizăm un meci cu 30%. Probabil, din anumite motive, nu se vrea să se joace cu spectatori. Cei care organizează nu vor. Dacă ne dau nouă dreptul să organizăm, vom juca cu jucători. La ce trebuie să ocolim? Spuneți adevărul. Nu se vrea pentru că probabil noi vom avea mai mulți fani.

Punct, despre ce să vorbim? Eu nu spun negativ despre cei de la U Craiova 1948, dar nici să umblăm pe ocolite. Să spunem corect și direct. Mie, când mă duc la restaurant, mi se cere vaccinul”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” Vezi toate știrile
Citește și