Închide meniul
Video

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Adi Mutu, obligat să câştige „Bătălia Olteniei”. „Briliantul” se teme că ar putea fi demis! „Postul meu este pus în pericol. Presiunea este foarte mare!”

Reclamă

Publicat: 2 octombrie 2021, 23:59

Adi Mutu se teme că ar putea fi demis

AS.ro

FC U Craiova 1948 a obţinut numai două victorii după promovarea pe prima scenă a fotbalului din România. În ultimele şase etape din Liga 1, jucătorii lui Mutu nu au bătut pe nimeni şi au ajuns pe locul 13 în clasament. Meciul cu marea rivală din oraş are astfel o miză uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mutu se teme că ar putea fi demis după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

(Reporter: Eşti fără victorie de şase meciuri, cât de mare e presiunea asupra ta?) Presiunea e foarte mare asupra antrenorului în general şi mai ales pentru unul care nu a câştigat de şase meciuri. La o echipă care îşi doreşte foarte mult, la un club care are ambiţii foarte mari, presiunea este foarte mare, bineînţeles.

(Reporter: Simţi că îţi este postul în pericol dacă nu câştigi?) Postul unui antrenor este tot timpul în pericol atunci când este o lipsă a rezultatelor. Aşa cum ştiam de la început şi cum am declarat, avem anumite obiective pe termen scurt, mediu şi lung pe care trebuie să le îndeplinim. Este o echipă nou-promovată şi aşa mai departe dar, lăsând toate astea la o parte, atunci când este o lipsă de rezultate, postul unui antrenor este în pericol„, a declarat Adi Mutu în exclusivitate pentru AS.ro.

FC U Craiova 1948 va putea fi susţinută de fani la derby-ul oraşului. Autorităţile sanitare au decis că meciul se va putea disputa, în cele din urmă, cu spectatori vaccinaţi sau trecuţi prin boală, în limita a 50 la sută din capacitatea arenei. Cele 15.000 de bilete au fost puse în vânzare.

Reclamă

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova este cel mai aşteptat meci din etapa a 11-a a Ligii 1. Disputa va putea fi urmărită de la ora 21:00 în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Trupa lui Laurenţiu Reghecampf trece printr-un moment mult mai bun. Echipa patronată de Mihai Rotaru a eliminat-o pe CFR Cluj din Cupa României şi a dat recital cu Dinamo în Liga 1, scor 5-0. Cu un succes, Universitatea Craiova urcă pe podium!

Laurenţiu Reghecampf, răspuns dur pentru ultraşii care susţin echipa lui Mititelu

Fanii din Peluza Sud 1997 au trimis un comunicat extrem de virulent şi au anunţat că nu vor veni la meci. Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universităţii Craiova, susţine că toate aceste ameninţări ascund faptul că susţinătorii echipei lui Adrian Mititelu se tem că vor mai mai puţini pe stadion.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă noi suntem în stare să organizăm un meci cu stadionul plin, nu suntem în stare să organizăm un meci cu 30%. Probabil, din anumite motive, nu se vrea să se joace cu spectatori. Cei care organizează nu vor. Dacă ne dau nouă dreptul să organizăm, vom juca cu jucători. La ce trebuie să ocolim? Spuneți adevărul. Nu se vrea pentru că probabil noi vom avea mai mulți fani.

Punct, despre ce să vorbim? Eu nu spun negativ despre cei de la U Craiova 1948, dar nici să umblăm pe ocolite. Să spunem corect și direct. Mie, când mă duc la restaurant, mi se cere vaccinul”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Recomandări
  • FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Declaraţii oferite în exclusivitate de Adi Mutu înaintea „Bătăliei Olteniei”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și