Închide meniul

Kylian Mbappe a răbufnit după ce a ratat transferul la Real Madrid! „M-au făcut să mă simt ca un hoţ”. De ce îi acuză pe şeicii lui PSG

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 14:17

Reclamă
Kylian Mbappe a răbufnit după ce a ratat transferul la Real Madrid! „M-au făcut să mă simt ca un hoţ. De ce îi acuză pe şeicii lui PSG

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Campionul mondial îi atacă pe şefii de la Paris, care susţineau că Mbappe i-a anunţat că vrea să plece pe ultima sută de metri. Cel mai probabil, starul va ajunge gratis la Real Madrid, în vara lui 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe: „Este greşit şi m-au făcut să mă simt ca un hoţ”

„Am cerut să plec încă din luna iulie, pentru că nu voiam să prelungesc contractul. Am vrut ca PSG să primească o sumă considerabilă pentru a transfera un jucător de calitate în locul meu. Pe de altă parte, le-am zis că dacă nu vor să plec, voi rămâne.

Nu mi-a plăcut faptul că au spus că am anunţat abia în ultima săptămână din august că vreau să plec. Este greşit şi m-au făcut să mă simt ca un hoţ. Le-am spus că vreau să plec încă din iulie”, a spus Mbappe, citat de rmcsport.

Rămas la PSG, Mbappe face acum parte dintr-un trident care poate deveni letal, alături de Lionel Messi şi Neymar. Cotat la 160 de milioane de euro, Kylian a marcat patru goluri şi a oferit cinci assist-uri în primele 11 meciuri ale stagiunii.

Mauricio Pochettino, explicaţii după dezastrul din Rennes – PSG 2-0

PSG a pierdut la Rennes, deși Pochettino a trimis în teren toate vedetele. Cu Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria titulari, parizienii nu au trimis nici măcar un șut pe spațiul porții adverse.

Reclamă
Reclamă

„Nu am început foarte bine meciul dar, după asta, cred că am avut cele mai bune 25 de minute ale sezonului. Este păcat că nu am înscris pentru că am primit două lovituri la nivel psihic, mă refer la cele două goluri marcate înainte și după pauză. Trebuie să analizez ce s-a întâmplat la cel de-al doilea gol, dar este ceva ce nu ar fi trebuit să se întâmple în startul reprizei secunde.

Este responsabilitatea tuturor… a mea în primul rând. După cele două goluri primite, a devenit o partidă deschisă. Era o echipă încrezătoare și alta foarte frustrată. Nu am reușit să revenim, suntem dezamăgiți pentru că nu am reușit să materializăm ocaziile. Ne lasă un gust amar acest meci.

Nu cred că putem rezuma rezultatul partidei într-un sistem de joc (n.r. depre prezenţa pe teren a lui Messi, Neymar, Mbappe şi Di Maria). Împotriva lui Lyon și a lui Manchester City au fost alți jucători pe teren, dar acest lucru nu ar trebui să influențeze rezultatul”, a declarat Mauricio Pochettino, potrivit ouest-france.fr.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:22

A murit kenyanul Kipyegon Bett, medaliat cu bronz la 800 de metri la CM de atletism în 2017! Avea numai 26 de ani

21:53

Dinamo – FCSB, unicul derby din Liga 1 în octombrie 2024. Ce șanse are Dinamo să-și învingă marea rivală în acest sezon

21:45

„Este o provocare!” Alex Dobre, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid: „Am venit cu inima deschisă”

21:13

Didier Deschamps, noi explicaţii despre absenţa lui Kylian Mbappe de la naţionala Franţei: „Clubul e angajatorul, nu federaţia”

20:58

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! ”Nu mai este posibil”

20:26

După Ionuţ Panţîru, Gigi Becali l-a făcut praf pe un alt jucător al FCSB-ului: „L-am tras de şunci, cum l-a tras Dorinel pe ăla”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 4 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 5 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex” 6 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”
Citește și