Închide meniul

Edi Iordănescu a clarificat situaţia cu unul dintre liderii vestiarului de la FCSB: „Dacă nu i-a căzut bine, o să-i treacă”

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 16:47

Reclamă
Edi Iordănescu a clarificat situaţia cu unul dintre liderii vestiarului de la FCSB: „Dacă nu i-a căzut bine, o să-i treacă

Acuzaţii grave la adresa lui Edi Iordănescu

Hepta

„Dacă nu i-a căzut bine, o să-i treacă. Jucători precum Keșeru sau Budescu aduc stabilitate, generează o altă stare de spirit în vestiar. Sunt sigur că ambii ne vor ajuta foarte mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a venit cu carențe importante de pregătire, dar s-a implicat total și e important că îl văd antrenându-se cot la cot cu ceilalți băieți”, a spus Iordănescu, citat de digisport.ro.

Claudiu Keşeru, deranjat că a fost schimbat în Chindia – FCSB 0-1

Atacantul cotat la 1.5 milioane de euro a fost cel mai periculos jucător al roş-albaştrilor în meciul de pe Ilie Oană. Atacantul a fost la un pas de deschiderea scorului, când a lovit bara. De asemenea, la începutul reprizei secunde, acesta a avut una dintre cele mai mari ocazii ale meciului, când a trimis un şut puternic pe spaţiul porţii.

Chiar şi aşa, Edi Iordănescu a decis să îl înlocuiască, în minutul 70, cu Valentin Gheorghe. Asta chiar dacă marcase în precedentele trei meciuri ale vicecampionilor, 6-0 cu Dinamo, 1-0 cu FC U Craiova 1948 şi 3-2 cu Academica Clinceni.

„A fost acel moment al jocului, când au primit cartonaş roşu. A schimbat puţin perspectiva mentală în meci. Acel cartonaş roşu ne-a făcut să fim puţin suficienţi. Ne-am creat ocazii. Dacă un şut în bară se numeşte ratare şi un altul scos de portar…Sunt momente când intră şi altele când nu intră. Bine că s-a terminat cu bine. Au făcut un meci lăudabil, risipa de efort a fost vizibilă. Noi nu am reuşit să ne găsim soluţiile potrivite.

Reclamă

Nu vrea să comentez schimbarea, este decizia antrenorului. Probabil că va veni şi antrenorul la interviu şi vă va explica. Presiunea este permanentă, chiar în momentul victoriilor apare presiunea manierii. Avem 4 victorii în campionat, avem puţină linişte”, a spus Claudiu Keşeru după Chindia – FCSB 0-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și