Închide meniul

Edi Iordănescu a clarificat situaţia cu unul dintre liderii vestiarului de la FCSB: „Dacă nu i-a căzut bine, o să-i treacă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 16:47

Edi Iordănescu a clarificat situaţia cu unul dintre liderii vestiarului de la FCSB: „Dacă nu i-a căzut bine, o să-i treacă

Acuzaţii grave la adresa lui Edi Iordănescu

Hepta

„Dacă nu i-a căzut bine, o să-i treacă. Jucători precum Keșeru sau Budescu aduc stabilitate, generează o altă stare de spirit în vestiar. Sunt sigur că ambii ne vor ajuta foarte mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a venit cu carențe importante de pregătire, dar s-a implicat total și e important că îl văd antrenându-se cot la cot cu ceilalți băieți”, a spus Iordănescu, citat de digisport.ro.

Claudiu Keşeru, deranjat că a fost schimbat în Chindia – FCSB 0-1

Atacantul cotat la 1.5 milioane de euro a fost cel mai periculos jucător al roş-albaştrilor în meciul de pe Ilie Oană. Atacantul a fost la un pas de deschiderea scorului, când a lovit bara. De asemenea, la începutul reprizei secunde, acesta a avut una dintre cele mai mari ocazii ale meciului, când a trimis un şut puternic pe spaţiul porţii.

Chiar şi aşa, Edi Iordănescu a decis să îl înlocuiască, în minutul 70, cu Valentin Gheorghe. Asta chiar dacă marcase în precedentele trei meciuri ale vicecampionilor, 6-0 cu Dinamo, 1-0 cu FC U Craiova 1948 şi 3-2 cu Academica Clinceni.

„A fost acel moment al jocului, când au primit cartonaş roşu. A schimbat puţin perspectiva mentală în meci. Acel cartonaş roşu ne-a făcut să fim puţin suficienţi. Ne-am creat ocazii. Dacă un şut în bară se numeşte ratare şi un altul scos de portar…Sunt momente când intră şi altele când nu intră. Bine că s-a terminat cu bine. Au făcut un meci lăudabil, risipa de efort a fost vizibilă. Noi nu am reuşit să ne găsim soluţiile potrivite.

Reclamă

Nu vrea să comentez schimbarea, este decizia antrenorului. Probabil că va veni şi antrenorul la interviu şi vă va explica. Presiunea este permanentă, chiar în momentul victoriilor apare presiunea manierii. Avem 4 victorii în campionat, avem puţină linişte”, a spus Claudiu Keşeru după Chindia – FCSB 0-1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și