Închide meniul

Anamaria Prodan îl aşteaptă la Tribunal pe Dennis Man. „Am avocaţi. Contractul trebuie respectat!”. Anunţ de ultimă oră!

Publicat: 6 octombrie 2021, 16:54

Reclamă
Anamaria Prodan îl aşteaptă la Tribunal pe Dennis Man. „Am avocaţi. Contractul trebuie respectat!. Anunţ de ultimă oră!

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Hepta

Anamaria s-a considerat trădată de Man şi a depus dosarul la Tribunalul Ilfov. Cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro, iar primul termen al procesului a fost fixat pe 26 octombrie. Celebrul impresar tocmai a dezvăluit că este pregătită pentru ceea ce va urma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj pentru Dennis Man înaintea procesului: „Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!”

Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!„, a declarat Anamaria Prodan.

Dennis Man, apărat de o armată de avocați

Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”, a declarat Gigi Becali, în luna aprilie.

Jean Louis Dupont a făcut parte din echipa juridică care a condus procesul pentru adoptarea legii Bosman la 15 decembrie 1995. Începând de atunci, orice jucător dintr-o țară a Uniunii Europene aflat la final de contract, putea semna liber cu orice alt club.

Reclamă

Deși el a intermediat transferul lui Man la Parma, Giovanni Becali susține că n-are niciun contract semnat cu fostul star de la FCSB. Anamaria Prodan era într-o relaţie excelentă cu Dennis Man, cel pe care îl avea trecut în telefon „Diamantul”. Nu se aşteapta să fie exclusă şi este pregătită să îşi caute dreptatea în instanţă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și