Închide meniul

FCSB a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii. „Terminatorul s-a întors!”. Edi Iordănescu are motive să fie încântat!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2021, 20:43

FCSB a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii. „Terminatorul s-a întors!. Edi Iordănescu are motive să fie încântat!

Farul - FCSB 0-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase s-a accidentat în derby-ul cu CFR Cluj, pierdut fără drept de apel de roș-albaștri, scor 1-4. Este gata să îşi recupereze banderola de la Andrei Miron şi să o ajute pe FCSB să reducă diferenţa faţă de liderul Ligii 1. Vicecampionii au cu 9 puncte mai puţin decât echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a revenit la antrenamentele lui FCSB

Terminatorul s-a întors!„, a fost anunţul de ultimă oră făcut de roş-albaştri pe contul de Facebook.

Golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut, Florin Tănase, a revenit la antrenamentele echipei noastre, după accidentarea suferită la sfârșitul lunii august.

Căpitanul nostru se pregătește intens alături de colegi pentru revenirea în tricoul FCSB în etapa viitoare, la Buzău, împotriva celor de la CS Mioveni și să înscrie din nou goluri decisive, precum cele din imaginile următoare„, a transmis FCSB pe reţelele sociale.

Avem nevoie mare de Tănase, care este golgheterul României. Este și va fi căpitanul nostru, este un jucător pe care îl aștept cu mult entuziasm înapoi. L-am simțit disperat să revină. Își făcea calcule zi, de zi, când revine”, a spus Edi Iordănescu, acum câteva săptămâni, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Jucătorii de la FCSB convocați la echipele naționale

În această perioadă, Edi Iordănescu nu se va putea baza pe nu mai puțin de șapte jucători. Cu toții chemați la echipele naționale. Andrei Vald, Claudiu Keşeru și Andrei Cordea au fost convocați de Mirel Rădoi la prima reprezentativă.

Ștefan Târnovanu și Ianis Stoica au fost chemați de Bratu la U21, în timp ce Ovidiu Perianu a fost selecționat de Lobonț pentru reprezentativa U20. Radunovic a fost și el chemat la prima reprezentativă a celor din Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și