Închide meniul
VIDEO

Clipe de coşmar pentru Gianluigi Donnarumma! A fost huiduit de fanii lui Milan, în timpul meciului cu Spania! Aproape de un autogol incredibil

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 22:19

Reclamă
Clipe de coşmar pentru Gianluigi Donnarumma! A fost huiduit de fanii lui Milan, în timpul meciului cu Spania! Aproape de un autogol incredibil

Clipe de coşmar pentru Gianluigi Donnarumma

Profimediaimages

Fanii lui AC Milan nu au uitat de trădarea lui Donnarumma şi l-au fluierat la fiecare atingere de balon. Plecarea la PSG i-a făcut pe suporteri să uite chiar şi de faptul că portarul a fost decisiv şi în câştigarea Euro 2020 de către „Squadra Azzurra”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici în oraşul Milano lucrurile nu au stat foarte bine pentru Donnarumma. Ultraşii Milanului au afişat un banner teribil. „La Milano nu vei mai fi niciodată binevenit. Om de rahat”, a fost mesajul fanilor.

Intră aici pentru a vedea momentul în care Gianluigi Donnarumma a fost huiduit de italieni!

Culmea e că Donnarumma a fost la un pas de un autogol de poveste în duelul cu Spania. La 1-0 pentru iberici, el a respins în bară un şut puternic, dar Leonardo Bonucci a fost pe fază şi a respins incredibil în corner.

Gianluigi Donnarumma, mesaj emoţionant pentru fanii lui AC Milan, la plecarea la PSG

“Anumite alegeri sunt dificile, dar fac parte din creşterea unui om. Am venit la AC Milan când eram puţin mai mult decât un copil, am purtat acest tricou timp de opt ani cu mândrie, ne-am luptat, am suferit, am câştigat, am plâns cu colegii mei, cu antrenorii, toţi cei care au făcut şi fac parte din club. (…) Îi urez Milanului totate succesele posibile şi o fac din inimă, pentru afecţiunea care mă leagă de aceste culori, un sentiment pe care distanţa şi timpul nu îl pot şterge”, a scris portarul italian pe contul său de Instagram.

Gianluigi Donnarumma a fost desemnat cel mai bun jucător de la EURO 2020. Fotbalistul în vâstă de 22 de ani este primul portar din istorie care primeşte această distincţie. Goalkeeper-ul Squadrei Azzurra a avut două intervenţii miraculoase la penalty-urile executate de Jadon Sancho şi Bukayo Saka. Şi-a ajutat astfel echipa naţională să câştige trofeul pe care îl aştepta de 53 de ani.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
8:49

„Să obțină ce am obținut noi” Dorinel Munteanu, mesaj superb pentru naționala lui Edi Iordănescu după meciul Generației de Aur!

8:37

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?” Ce a putut răspunde Kylian Mbappe după despărţirea de PSG

8:16

„Am vorbit cu el!” Gică Hagi, anunț despre viitorul lui Denis Alibec după meciul de adio al Generației de Aur

0:21

VideoBucuria lui Kylian Mbappe, după ce a cucerit Cupa Franţei la ultimul său meci în tricoul lui PSG!

0:16

Toni Kroos, despărţire în lacrimi de Real Madrid! Momente emoţionante pe Santiago Bernabeu

0:00

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și