Închide meniul
UPDATE

OFICIAL | Gianluigi Donnarumma a semnat cu PSG. Mesaj emoţionant pentru fanii lui AC Milan. „Am purtat cu mândrie acest tricou!”

Reclamă

Publicat: 14 iulie 2021, 18:30 / Actualizat: 14 iulie 2021, 20:41

OFICIAL | Gianluigi Donnarumma a semnat cu PSG. Mesaj emoţionant pentru fanii lui AC Milan. „Am purtat cu mândrie acest tricou!

Gianluigi Donnarumma, mesaj emoţionant pentru fanii lui AC Milan

Profimedia

UPDATE: Gianluigi Donnarumma este noul jucător al lui PSG. A semnat un contract valabil până în 2026!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Portarul de 22 de ani a ajuns la Paris şi va semna, în următoarele ore, cu PSG!

Gianluigi Donnarumma, care ar urma să semneze cu Paris Saint-Germain, a postat, marţi, un mesaj de adio pentru AC Milan.

Reclamă

Gianluigi Donnarumma, mesaj emoţionant pentru fanii lui AC Milan

“Anumite alegeri sunt dificile, dar fac parte din creşterea unui om. Am venit la AC Milan când eram puţin mai mult decât un copil, am purtat acest tricou timp de opt ani cu mândrie, ne-am luptat, am suferit, am câştigat, am plâns cu colegii mei, cu antrenorii, toţi cei care au făcut şi fac parte din club. (…) Îi urez Milanului totate succesele posibile şi o fac din inimă, pentru afecţiunea care mă leagă de aceste culori, un sentiment pe care distanţa şi timpul nu îl pot şterge”, a scris portarul italian pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna99)

Reclamă 4 / 0/3

Gianluigi Donnarumma, în vârstă de 22 de ani, este liber de contract din 30 iunie, când i-a expirat contractul cu AC Milan. Potrivit presei franceze, el va semna un contract pe cinci sezoane cu PSG, scrie news.ro.

Gianluigi Donnarumma, cel mai bun jucător de la EURO 2020

Gianluigi Donnarumma, eroul Italiei în finala EURO 2020, a dezvăluit de ce nu s-a bucurat după ce a apărat penalty-ul care a adus Italiei al doilea titlu european din istorie.

”N-am înțeles nimic. Mă prăbușisem deja pe gazon când am văzut că Jorginho a ratat, crezusem c-am pierdut. După ce am apărat, am mers și am văzut că VAR-ul a aprobat, apoi am văzut că ai mei coechipierii au început să alerge către mine, atunci am înțeles totul. Eu nu m-am bucurat pentru că n-am știut că am câștigat”, a recunoscut Gianluigi Donnarumma, pentru Sky Sport.

Gianluigi Donnarumma a fost desemnat cel mai bun jucător de la EURO 2020. Fotbalistul în vâstă de 22 de ani este primul portar din istorie care primeşte această distincţie. Goalkeeper-ul Squadrei Azzurra a avut două intervenţii miraculoase la penalty-urile executate de Jadon Sancho şi Bukayo Saka. Şi-a ajutat astfel echipa naţională să câştige trofeul pe care îl aştepta de 53 de ani.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și