Închide meniul

Marius Șumudică, anunț de ultimă oră despre viitorul său! Ce a spus despre oferta din Turcia, după ce a refuzat-o pe FC U Craiova 1948

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2021, 17:49

Reclamă
Marius Șumudică, anunț de ultimă oră despre viitorul său! Ce a spus despre oferta din Turcia, după ce a refuzat-o pe FC U Craiova 1948

Marius Șumudică, despre viitorul său

Profimediaimages

Presa din Turcia a scris că Șumudică ar fi ajuns la un acord cu Yeni Malatyaspor, ocupanta locului 17 din Super Lig. Tehnicianul român a negat însă acest lucru și a a precizat că nu plănuiește să mai antreneze până în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, anunț uriaș despre viitorul său

„Nu am vorbit cu cei de la echipă. Dacă voiam să îmi găsesc echipă, semnam până acum. Dar am decis că până la iarnă să nu preiau pe nimeni”, a spus Marius Șumudică, potrivit playsport.ro.

Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, de la care a fost demis după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League, 2-6 la general. Șumudică a lăsat-o pe CFR Cluj pe primul loc în campionat, cu 6 victorii din tot atâtea etape. Odată cu el, a fost dat afară și președintele Marian Copilu.

În Turcia, Șumudică le-a mai antrenat pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. La Kayseri, „Șumi” a stat doar un sezon, în 2017-2018, și a terminat pe locul 9. Pe Gaziantep, românul a dus-o până pe locul al treilea, dar a fost demis după un conflict cu conducerea clubului. La Rize, Șumudică a stat doar 7 meciuri, fără să câștige vreo partidă.

Marius Șumudică a refuzat-o pe FC U Craiova 1948

Marius Șumudică a explicat că nu s-a simțit capabil să preia o nouă echipă, după experiența trăită la CFR Cluj. Deși nu s-a pus problema banilor în negocierile cu Adrian Mititelu, și forma slabă a lui FC U Craiova l-a descurajat pe „Șumi”.

Reclamă

„Am refuzat oferta. Am avut o discuție cu băiatul domnului Mititelu, ieri am reușit să vorbesc și cu domnul Mititelu, mi-au făcut o ofertă… Era o ofertă sub ce mi-a oferit CFR Cluj, dar o ofertă pentru primii trei antrenori din Liga 1. Nu a fost problema de bani, le mulțumesc că s-au gândit la mine. Am analizat foarte bine alături de familie și de staff, mereu mă sfătuiesc cu ei, și am ajuns la concluzia că nu este momentul.

Din punct de vedere mental nu sunt foarte conectat, după ce mi s-a întâmplat la CFR Cluj, și simțeam că nu e momentul bun să preiau o altă echipă. FC U Craiova este în derivă acum, dacă vor mai pierde câteva meciuri va fi foarte dificil. M-am gândit foarte bine înainte să dau răspunsul.

Era un risc destul de mare să-mi asum să iau echipa din mers. Au condiții foarte bune, în România a devenit un lux pentru o echipă să aibă salariile plătite la zi”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și