Închide meniul

Marius Șumudică, anunț de ultimă oră despre viitorul său! Ce a spus despre oferta din Turcia, după ce a refuzat-o pe FC U Craiova 1948

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2021, 17:49

Marius Șumudică, anunț de ultimă oră despre viitorul său! Ce a spus despre oferta din Turcia, după ce a refuzat-o pe FC U Craiova 1948

Marius Șumudică, despre viitorul său

Profimediaimages

Presa din Turcia a scris că Șumudică ar fi ajuns la un acord cu Yeni Malatyaspor, ocupanta locului 17 din Super Lig. Tehnicianul român a negat însă acest lucru și a a precizat că nu plănuiește să mai antreneze până în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, anunț uriaș despre viitorul său

„Nu am vorbit cu cei de la echipă. Dacă voiam să îmi găsesc echipă, semnam până acum. Dar am decis că până la iarnă să nu preiau pe nimeni”, a spus Marius Șumudică, potrivit playsport.ro.

Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, de la care a fost demis după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League, 2-6 la general. Șumudică a lăsat-o pe CFR Cluj pe primul loc în campionat, cu 6 victorii din tot atâtea etape. Odată cu el, a fost dat afară și președintele Marian Copilu.

În Turcia, Șumudică le-a mai antrenat pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. La Kayseri, „Șumi” a stat doar un sezon, în 2017-2018, și a terminat pe locul 9. Pe Gaziantep, românul a dus-o până pe locul al treilea, dar a fost demis după un conflict cu conducerea clubului. La Rize, Șumudică a stat doar 7 meciuri, fără să câștige vreo partidă.

Marius Șumudică a refuzat-o pe FC U Craiova 1948

Marius Șumudică a explicat că nu s-a simțit capabil să preia o nouă echipă, după experiența trăită la CFR Cluj. Deși nu s-a pus problema banilor în negocierile cu Adrian Mititelu, și forma slabă a lui FC U Craiova l-a descurajat pe „Șumi”.

Reclamă

„Am refuzat oferta. Am avut o discuție cu băiatul domnului Mititelu, ieri am reușit să vorbesc și cu domnul Mititelu, mi-au făcut o ofertă… Era o ofertă sub ce mi-a oferit CFR Cluj, dar o ofertă pentru primii trei antrenori din Liga 1. Nu a fost problema de bani, le mulțumesc că s-au gândit la mine. Am analizat foarte bine alături de familie și de staff, mereu mă sfătuiesc cu ei, și am ajuns la concluzia că nu este momentul.

Din punct de vedere mental nu sunt foarte conectat, după ce mi s-a întâmplat la CFR Cluj, și simțeam că nu e momentul bun să preiau o altă echipă. FC U Craiova este în derivă acum, dacă vor mai pierde câteva meciuri va fi foarte dificil. M-am gândit foarte bine înainte să dau răspunsul.

Era un risc destul de mare să-mi asum să iau echipa din mers. Au condiții foarte bune, în România a devenit un lux pentru o echipă să aibă salariile plătite la zi”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și