Închide meniul

Mircea Rednic face orice pentru a o salva pe Dinamo! Mişcarea de ultim moment a „Puriului”. Fanii vor fi încântaţi

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 10:42

Reclamă
Mircea Rednic face orice pentru a o salva pe Dinamo! Mişcarea de ultim moment a „Puriului. Fanii vor fi încântaţi

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

AS.ro

Mircea Rednic vrea să pluseze la capitolul imagine la Dinamo. Dacă la capitolul jucători, încearcă să facă achiziţii pe bandă rulantă, antrenorul speră să se întărească şi la nivel de staff tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic face orice pentru a o salva pe Dinamo

Mircea Rednic a revenit pe banca echipei din Ştefan cel Mare în Dinamo – UTA 2-2, iar acum vrea să puncteze şi la capitolul imagine. După ce a fost refuzat de Marius Niculae și Ionel Dănciulescu, roș-albii vor să se întărească cu alți doi foști fotbaliști.

Ioan Ovidiu Sabău este aşteptat la Dinamo pentru a ocupa funcţia de director sportiv. Fostul mijlocaş lateral a contribuit la renaşterea Universităţii Cluj, unde a ocupat postul de manager general, iar acum ar trebui să facă acelaşi lucru la Dinamo.

Giani Kiriţă, dorit de Mircea Rednic

Nu doar Sabău e dorit de Mircea Rednic la Dinamo. Antrenorul îl vrea secund şi pe Giani Kiriţă. De altfel, cei doi au mai fost aproape de o colaborare, în vara 2019, când Kiriţă şi-a dat acordul de a veni ca secund, însă mutarea nu s-a mai materializat, Rednic fiind atunci rapid demis, conform telekomsport.ro.

Dinamo vrea să-l transfere pe Itu definitiv

Dinamoviştii ar vrea să-l transfere definitiv şi pe Cătălin Itu, împrumutat de Dinamo pentru un sezon de la CFR Cluj, grupare cu care fotbalistul și-a trecut trei campionate în palmares. În funcție de situația clubului, dinamoviștii vor să discute fie achiziționarea în 2022 a lui Cătălin, fie prelungirea pe încă un sezon a jucătorului ce a marcat de 7 ori în 66 de meciuri pentru CFR.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și