Închide meniul

Mircea Rednic face orice pentru a o salva pe Dinamo! Mişcarea de ultim moment a „Puriului”. Fanii vor fi încântaţi

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 10:42

Mircea Rednic face orice pentru a o salva pe Dinamo! Mişcarea de ultim moment a „Puriului. Fanii vor fi încântaţi

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

AS.ro

Mircea Rednic vrea să pluseze la capitolul imagine la Dinamo. Dacă la capitolul jucători, încearcă să facă achiziţii pe bandă rulantă, antrenorul speră să se întărească şi la nivel de staff tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic face orice pentru a o salva pe Dinamo

Mircea Rednic a revenit pe banca echipei din Ştefan cel Mare în Dinamo – UTA 2-2, iar acum vrea să puncteze şi la capitolul imagine. După ce a fost refuzat de Marius Niculae și Ionel Dănciulescu, roș-albii vor să se întărească cu alți doi foști fotbaliști.

Ioan Ovidiu Sabău este aşteptat la Dinamo pentru a ocupa funcţia de director sportiv. Fostul mijlocaş lateral a contribuit la renaşterea Universităţii Cluj, unde a ocupat postul de manager general, iar acum ar trebui să facă acelaşi lucru la Dinamo.

Giani Kiriţă, dorit de Mircea Rednic

Nu doar Sabău e dorit de Mircea Rednic la Dinamo. Antrenorul îl vrea secund şi pe Giani Kiriţă. De altfel, cei doi au mai fost aproape de o colaborare, în vara 2019, când Kiriţă şi-a dat acordul de a veni ca secund, însă mutarea nu s-a mai materializat, Rednic fiind atunci rapid demis, conform telekomsport.ro.

Dinamo vrea să-l transfere pe Itu definitiv

Dinamoviştii ar vrea să-l transfere definitiv şi pe Cătălin Itu, împrumutat de Dinamo pentru un sezon de la CFR Cluj, grupare cu care fotbalistul și-a trecut trei campionate în palmares. În funcție de situația clubului, dinamoviștii vor să discute fie achiziționarea în 2022 a lui Cătălin, fie prelungirea pe încă un sezon a jucătorului ce a marcat de 7 ori în 66 de meciuri pentru CFR.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și