Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, reacţie tranşantă! Ce a spus când a aflat că presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf e însărcinată: „Am vorbit cu soţul meu”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 octombrie 2021, 18:28

Reclamă
Anamaria Prodan, reacţie tranşantă! Ce a spus când a aflat că presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf e însărcinată: „Am vorbit cu soţul meu”

Colaj Hepta

Anamaria Prodan rupe tăcerea şi vorbeşte despre presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, dar şi despre faptul că aceasta ar fi însărcinată şi ar urma să-i facă o fetiţă antrenorului de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, reacţie tranşantă

Laurenţiu Reghecampf ar avea o nouă relație, una foarte serioasă, după despărțirea de Anamaria Prodan. Mai mult decât atât, antrenorul și iubita lui s-ar fi mutat împreună, în Craiova, acolo unde locuiește el. Şi asta nu e tot. Corina Bilcon ar fi însărcinată şi ar urma să îi ofere o fetiţă lui Reghe.

Anamaria Prodan nu crede însă nimic. Spune că nu știe nimic despre acest subiect și a precizat că nici soțul său nu i-a menționat nimic despre Corina Bilcon sau despre o posibilă sarcină a acesteia.

Anamaria Prodan nu crede că Reghecampf ar avea o relaţie

“Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta.

Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a reacționat Anamaria Prodan, conform fanatik.ro, în momentul a auzit că Laurențiu Reghecampf urmează să devină tată de fetiţă, dar de această dată cu o altă femeie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și