Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan face orice pentru a-l păstra pe Laurenţiu Reghecampf! Planul secret prin care forţează anularea divorţului. Antrenorul ar urma să devină tată

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 octombrie 2021, 17:12

  • Anamaria Prodan face orice pentru a-l păstra pe Reghecampf
  • Planul secret prin care anulează divorţul

Anamaria Prodan nu vrea să renunţe cu niciun chip la Laurenţiu Reghecampf, deşi s-a aflat deja că presupusa amantă a antrenorului de la Universitatea Craiova ar fi deja însărcinată. Impresara are un plan clar prin care speră să-l ţină pe Reghe aproape şi acesta să nu mai vrea să divorţeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planul secret al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit planul secret prin care vrea să forţeze menţinerea căsniciei cu Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a dezvăluit că în cel mai scurt timp ar vrea să înfieze un copil. „Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață.

Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am asculta sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine. Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut. Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei.

Reclamă

Aș mai vrea (n.r.- să facă un copil), dar nu mai pot, gata. Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumost gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet”, a dezvăluit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”.

Laurenţiu Reghecampf ar urma să devină tată de fată

Laurenţiu Reghecampf ar avea deja alte planuri. Antrenorul nu mai vrea să-şi salveze căsnicia cu Anamaria Prodan şi vrea să-şi refacă viaţa. Laurențiu Reghecampf ar urma să aibă un copil cu Corina Bilcon, cea despre care s-a tot spus, în acest an, că este amanta tehnicianului, anunţă fanatik.ro.

Reclamă

Din informațiile sursei citate, Reghe ar urma să devină, în premieră, tată de fată. Lovitura este una uriașă pentru Anamaria Prodan, din moment ce Reghecampf s-ar afișa tot mai des cu Corina Bilcon. Cei doi nu se mai ascund, mai ales după ce acesta a făcut public anunțul că va divorța. Mai mult, Corina s-ar fi mutat deja în casa lui Reghe, din Craiova.

Anamaria Prodan tocmai a vorbit despre bărbații care își înșeală nevestele. A oferit declarații surprinzătoare. ”Familia trebuie să ți-o ții. Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi zicea cineva «Și șoarecele schimbă gaura!». Eu am zis atunci că e greșit, că un bărbat adevărat și puternic, care crede în el, își face familia fericită”, a spus Anamaria Prodan la Fiță cu Adiță.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă