Închide meniul

Probleme în Dream Team-ul de la PSG. Vedeta care a rupt tăcerea, la puţin timp după transfer: „Nu sunt fericit la PSG”

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 15:42

Reclamă
Probleme în Dream Team-ul de la PSG. Vedeta care a rupt tăcerea, la puţin timp după transfer: „Nu sunt fericit la PSG

Probleme în Dream Team-ul de la PSG.

Profimediaimages

Totuşi, mijlocaşul cotat la 30 de milioane de euro venit de la Liverpool are doar 11 meciuri adunate în toate competiţiile acestui început de sezon. Mesajul lui către Mauricio Pochettino este unul clar: „sunt nefericit că nu joc!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sincer să fiu, nu pot spune că sunt pe deplin fericit la PSG, pentru că nu mă aflu în situaţia pe care o doream. Câteodată, când nu joci este îngrijorător”, a declarat Wijnaldum.

Gini Wijnaldum a semnat cu PSG chiar dacă avea vizita medicală programată la Barcelona

Wijnaldum a fost extrem de aproape de un transfer la Barcelona, având chiar şi vizita medicală programată. Totuşi, olandezul s-a răzgândit în ultima clipă şi a ales PSG.

„A fost destul de dificil să aleg. Am negociat cu FC Barcelona timp de patru săptămâni, dar din păcate n-am ajuns la un acord. Cei de la PSG s-au mișcat mai repede și au fost mai hotărâți.

Reclamă

Îmi place foarte mult proiectul pe care mi l-au propus PSG. A fost foarte greu să aleg, pentru că sunt două echipe uriașe. Am vrut să merg la Barcelona, dar nu ne-am înțeles, iar cu PSG totul a mers mai bine și mai repede”, a dezvaluit Wijnaldum citat de sport.es, cu câteva luni în urmă.

Wijnaldum a semnat cu PSG până în 2024, din postura de jucător liber de contract. Acesta va câștiga 8 milioane de euro pe sezon în capitala Franței, dublu față de cât i-a oferit FC Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și