Închide meniul

Valentin Mihăilă, la mare căutare în Europa! După Germania – România 2-1, două cluburi din Bundesliga au pus ochii pe „perla” Parmei

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2021, 19:15

Reclamă
Valentin Mihăilă, la mare căutare în Europa! După Germania – România 2-1, două cluburi din Bundesliga au pus ochii pe „perla Parmei

Valentin Mihăilă, la mare căutare în Europa

Profimedia

Valentin Mihăilă, la mare căutare în Europa! Două cluburi din Bundesliga vor să îl transfere

Valentin Mihăilă este la mare căutare în Europa. După Watford, Hertha Berlin şi Eintracht Frankfurt sunt interesate de serviciile internaționalului român, notează seriebnews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele duă cluburi din Bundesliga au pus ochii pe fostul jucător al Universității Craiova după prestația acestuia din Germania – România, meci în care Mihăilă a fost titular și a evoluat 59 de minute.

Totuși, suma de transfer nu este deloc mică. Kyle Krause cere cel puțin 20 de milioane de euro pentru „perla” sa, anunță italienii.

8.5 milioane de euro a plătit Parma ca să-l transfere pe Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova, la începutul sezonului precedent.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, internaționalul român este cotat la 8.5 milioane de euro. În actualul sezon, Mihăilă a marcat două goluri și a oferit un assist.

Reclamă

Valentin Mihăilă, aproape de transferul carierei. „Perla” Parmei este dorită și în Premier League

Valentin Mihăilă este dorit în Premier League de Claudio Ranieri, noul antrenor al lui Watford, anunță seriebnews.com. Tehnicianul care a făcut-o pe Leicester „regina” Angliei în sezonul 2015-2016 a fost impresionat de calitățile internaționalului român.

„Jucătorul își arată calitățile și atrage asupra lui interes din Europa. În acest sens, Claudio Ranieri, antrenorul nou al lui Watford, și l-ar dori pe tânărul atacant”, anunță sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și