Închide meniul

Valentin Mihăilă, la mare căutare în Europa! După Germania – România 2-1, două cluburi din Bundesliga au pus ochii pe „perla” Parmei

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2021, 19:15

Reclamă
Valentin Mihăilă, la mare căutare în Europa! După Germania – România 2-1, două cluburi din Bundesliga au pus ochii pe „perla Parmei

Valentin Mihăilă, la mare căutare în Europa

Profimedia

Valentin Mihăilă, la mare căutare în Europa! Două cluburi din Bundesliga vor să îl transfere

Valentin Mihăilă este la mare căutare în Europa. După Watford, Hertha Berlin şi Eintracht Frankfurt sunt interesate de serviciile internaționalului român, notează seriebnews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele duă cluburi din Bundesliga au pus ochii pe fostul jucător al Universității Craiova după prestația acestuia din Germania – România, meci în care Mihăilă a fost titular și a evoluat 59 de minute.

Totuși, suma de transfer nu este deloc mică. Kyle Krause cere cel puțin 20 de milioane de euro pentru „perla” sa, anunță italienii.

8.5 milioane de euro a plătit Parma ca să-l transfere pe Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova, la începutul sezonului precedent.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, internaționalul român este cotat la 8.5 milioane de euro. În actualul sezon, Mihăilă a marcat două goluri și a oferit un assist.

Reclamă
Reclamă 4

Valentin Mihăilă, aproape de transferul carierei. „Perla” Parmei este dorită și în Premier League

Valentin Mihăilă este dorit în Premier League de Claudio Ranieri, noul antrenor al lui Watford, anunță seriebnews.com. Tehnicianul care a făcut-o pe Leicester „regina” Angliei în sezonul 2015-2016 a fost impresionat de calitățile internaționalului român.

„Jucătorul își arată calitățile și atrage asupra lui interes din Europa. În acest sens, Claudio Ranieri, antrenorul nou al lui Watford, și l-ar dori pe tânărul atacant”, anunță sursa citată.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și