Închide meniul

Marius Șumudică și-a băgat jucătorii în ședință la Yeni Malatyaspor! Discursul ținut la antrenament. „Este timpul să câștigăm!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 octombrie 2021, 18:52

Marius Șumudică și-a băgat jucătorii în ședință la Yeni Malatyaspor! Discursul ținut la antrenament. „Este timpul să câștigăm!

Marius Şumudică și-a băgat jucătorii în ședință la Yeni Malatyaspor

Profimedia

Marius Șumudică a preluat-o pe Yeni Malatyaspor de pe locul 17 în Turcia, primul sub linia retrogradării. Noua echipă a românului are cinci înfrângeri la rând în campionat și doar șase puncte acumulate, după opt etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică și-a băgat jucătorii în ședință la Yeni Malatyaspor

Potrivit jurnaliștilor de la BusabaMalatya, Marius Șumudică s-a întâlnit personal cu fiecare jucător în parte. „Șumi” a ținut apoi un discurs în fața întregii echipe, la antrenamente.

”Avem două victorii în opt etape. Treaba noastră nu este deloc ușoară după atâtea înfrângeri consecutive, dar trebuie să uităm trecutul. Uitați ultimele cinci meciuri și priviți înainte. Este timpul să câștigăm”, a spus Marius Șumudică în fața jucătorilor săi, potrivit sursei citate.

Marius Şumudică are parte de un debut tare în campionat. Yeni Malatyaspor va disputa primul oficial cu Marius Șumudică la timonă sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 19:00, pe terenul celor de la Adana Demirspor, ocupanta locului 10 în Super Lig.

Marius Șumudică, primit ca un rege la Malatyaspor

Marius Șumudică i-a cucerit deja pe fanii lui Yeni Malatyaspor. Antrenorul a fost primit ca un adevărat rege la noua echipă. Suporterii i-au adus flori și ciocolată tehnicianului, care le promitea recent că „își va da viața pentru echipă”.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (@yenimalatyaspor)

„Echipa a pierdut ultimele 5 meciuri. Nu e ușor pentru mine și nici pentru jucători. Avem fotbaliști care au calitate și trebuie să devenim o adevărată echipă. Prioritatea noastră este să luăm primul punct, iar apoi prima victorie. E foarte important să te lupți și să fii agresiv.

Nu vreau ca nimeni să se gândească că Yeni Malatyaspor se luptă să rămână în prima liga. Nu pentru asta am venit. Îmi voi da viața pentru echipă. Le-am pus să aibă încredere în Șumudică. Voi face totul pentru a scăpa de probleme. Fanii merită mult mai mult și voi face totul pentru ca ei să meargă fericiți acasă după meciuri”, a spus Marius Șumudică pentru ntvspor.net.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și