Închide meniul

Marius Șumudică și-a băgat jucătorii în ședință la Yeni Malatyaspor! Discursul ținut la antrenament. „Este timpul să câștigăm!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 octombrie 2021, 18:52

Marius Șumudică și-a băgat jucătorii în ședință la Yeni Malatyaspor! Discursul ținut la antrenament. „Este timpul să câștigăm!

Marius Şumudică și-a băgat jucătorii în ședință la Yeni Malatyaspor

Profimedia

Marius Șumudică a preluat-o pe Yeni Malatyaspor de pe locul 17 în Turcia, primul sub linia retrogradării. Noua echipă a românului are cinci înfrângeri la rând în campionat și doar șase puncte acumulate, după opt etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică și-a băgat jucătorii în ședință la Yeni Malatyaspor

Potrivit jurnaliștilor de la BusabaMalatya, Marius Șumudică s-a întâlnit personal cu fiecare jucător în parte. „Șumi” a ținut apoi un discurs în fața întregii echipe, la antrenamente.

”Avem două victorii în opt etape. Treaba noastră nu este deloc ușoară după atâtea înfrângeri consecutive, dar trebuie să uităm trecutul. Uitați ultimele cinci meciuri și priviți înainte. Este timpul să câștigăm”, a spus Marius Șumudică în fața jucătorilor săi, potrivit sursei citate.

Marius Şumudică are parte de un debut tare în campionat. Yeni Malatyaspor va disputa primul oficial cu Marius Șumudică la timonă sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 19:00, pe terenul celor de la Adana Demirspor, ocupanta locului 10 în Super Lig.

Marius Șumudică, primit ca un rege la Malatyaspor

Marius Șumudică i-a cucerit deja pe fanii lui Yeni Malatyaspor. Antrenorul a fost primit ca un adevărat rege la noua echipă. Suporterii i-au adus flori și ciocolată tehnicianului, care le promitea recent că „își va da viața pentru echipă”.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (@yenimalatyaspor)

„Echipa a pierdut ultimele 5 meciuri. Nu e ușor pentru mine și nici pentru jucători. Avem fotbaliști care au calitate și trebuie să devenim o adevărată echipă. Prioritatea noastră este să luăm primul punct, iar apoi prima victorie. E foarte important să te lupți și să fii agresiv.

Nu vreau ca nimeni să se gândească că Yeni Malatyaspor se luptă să rămână în prima liga. Nu pentru asta am venit. Îmi voi da viața pentru echipă. Le-am pus să aibă încredere în Șumudică. Voi face totul pentru a scăpa de probleme. Fanii merită mult mai mult și voi face totul pentru ca ei să meargă fericiți acasă după meciuri”, a spus Marius Șumudică pentru ntvspor.net.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Șumudică și-a băgat jucătorii în ședință la Yeni Malatyaspor
  • Discursul ținut la antrenament

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și